Exclusief voor abonnees

Belgische in Calpe gedood door haar vriend: “Mama sms'te dat ze me graag zag. Twintig minuten later was ze dood”

Riet kwam al jaren vaak naar Calpe met Danny. Sinds meer dan twee jaar woonden ze er.
RV Riet kwam al jaren vaak naar Calpe met Danny. Sinds meer dan twee jaar woonden ze er.
Het had een fantastische moeder-dochterweek moeten worden, maar het eindigde in een drama. Riet Suy (57) werd zondagnacht in het Spaanse Calpe doodgestoken door haar vriend Danny Lauwers (61) na een ruzie op restaurant. Dochter Sam (19) was net op bezoek. "Mama stuurde nog dat ze me graag zag. Twintig minuten later was ze dood."

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Chantal van der Donck

  Zwijg allemaal mensen uit respect voor de nabestaanden Aub.

 • Erwin Fiers

  Voor het minste vermoorden ze elkaar.Wat hierachter zit zal nooit iemand vernemen.Alleszins zal de man een flinke straf moeten krijgen.Maar ja.Wat gebeurde op dat moment in zijn hoofd.Rust zacht Rietje.We zullen je missen.

 • louis pippers

  Is daar niet de eerste die vermoord wordt en zal daar ook niet de laatste zijn ga daar al 35 jaar op vakantie en heb daar al van alles mee gemaakt en gehoord en dit gebeurd meestal na braspartijen innige deelneming met de familie

 • Regis Desmet

  Hoeveel zulke zotten lopen er nog rond Louis bouduin ? Ik zou t ook erg vinden moest mijn vrouw mij verlaten, als dat bij hen al t geval was, maar als zij denk dat haar geluk elders ligt, wie ben ik om haar tegen te houden, laat staan zo mentaal beperkt te zijn om geweld te gebruiken en te doden, nee meneer bouduin zoiets zal ik nooit begrijpen, elk einde is een nieuw begin maar sommige kunnen niet voor hun zelf zorgen en vinden dat ze moeten baas zijn over andere individuen, falen hoort bij t l

 • Louis Bouduin

  Laten we maar een gepaste stilte inlassen in plaats van te gaan schreeuwen, want ook zij hebben ooit van elkaar gehouden, of deden dat nog. Een mens is nu eenmaal tot erg veel in staat, in goede zin en slechte zin. Helaas... Rust zacht, mevrouw.