Exclusief voor abonnees

Bart Verhaeghe (54) maakt zich zorgen over land in stilstand: "Alleen durf kan ons redden”

Bart Verhaeghe
Photonews Bart Verhaeghe
"Ik hoop dat Johan Cruijff geen gelijk krijgt. Dat er niet eerst iets moet gebeuren voordat er iets gebeurt." Bart Verhaeghe, ondernemer en voorzitter van Club Brugge, maakt zich grote zorgen over de stilstand van dit land. "België glijdt steeds dieper af. Politici, doe iets met uw macht. Werk samen. Wees moedig. Heb lef. Toon ambitie. Durf!"

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:Alle artikels uit de krant

42 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • james vroman

  de opkomst van de wever is de neergang van Belgie en Vlaanderen ..stuurloos schip die in razend tempo aan het verzuipen is ...ben zeker dat er vele in de komende 10 jaar dit land gaan vaarwel zeggen ..

 • Jo Hendrik

  De démocratie is toch ten onder aan het gaan in dit triestig land Zie wat men aan het doen is met de vorming van een regering in Vlaanderen Belgie gaat achteruit wegens het slechte beleid van de voorbije regering Maar in de Wetstraat denken ze enkel aan hun eigenbelang Splits Belgie op zo snel mogelijk

 • Rene Philips

  Revaliseren met toplanden zoals Duitsland, Zwitserland en Nederland. Onmogelijk.!!

 • Johnny Dujardin

  Kan Bart volledig volgen. Het ziet er voor ons land niet goed uit. Wie veel naar buitenland gaat zal de GROTE verschillen wel zien. Gebrek aan durvers, wat denk je...voor ieder gedurft voorstel is er al onmiddelijk tegenstem of staking. Als het zo verder gaat zijn wij binnen 10 jaar het apenland !

 • Chris Deckers

  Totaal nietszeggend! Politiek is nl.: op 26 mei ga je verplicht ter stembus, enkele kandidaten krijgen dan concreet EU-top-job-ambities en trekken zich nationaal terug. Top-job door de neus geboord en dan terug op nationaal toneel. Straks Reynders leukweg minister, niet door verkiezingen maar door mispakken EU-circus. We blijven onszelf uitlachen hé.