Exclusief voor abonnees

Bart De Wever in debat met ons lezerspanel: “Ik ben niet onaantastbaar”

Middernacht is het wanneer Bart De Wever (N-VA) het pand verlaat. Drie uur en vijf koffies lang heeft hij gepraat en nagepraat met onze zes lezers. Bij het afscheid rolt hij op de hem eigen wijze met de ogen. "Ge hebt uw panel naar mijn goesting iets te deskundig geselecteerd. Ze drukken waar het pijn doet. Dat is geen verwijt. Het is een compliment. Veel gevaarlijker dan journalisten." Shoot!

Je hebt 2% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

69 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • René Delaet

  Geachte heer Vincent Hoornaert : 100% akkoord maar ik heb al geprobeerd dat idee te verkopen aan onze politici. Maar helaas zij die in kas van een huis wonen met verwarmd zwembad en sauna vinden dat maar een dom idee want het is beter dat de burger met een klein inkomen hun luxe financiert.

 • Luc GOOSSENS

  BDW heeft 5 jaar de tijd gehad om te tonen wat hij in zijn mars heeft. Resultaten zijn bedroevend. Nu slaat hij wild om zich heen en schoffeert hij zijn tegenstanders. Niet echt een toonbeeld van een goede politicus. Dus gebuisd voor mij !!!!

 • dirk de smet

  de wever een van de slimmen ,om mee te lachen ,kern energie ga er eens werken dan zul je veel zien en leren hoe gezond het voor het volk is,dikke zeveraar,en ik weet waarover ik spreek achterlijke zeiker

 • andre wouters

  Elektrische auto's kunnen niet opladen omdat de elektriciteit te duur is, en dan met z'n allen terug naar de rijschool en het fileprobleem is ook opgelost.

 • joseph lemmens

  Wie BDW volgt in zijn denkwijze van het in stand houden van kerncentrales kan evengoed de rattenvanger van Hamelen volgen.