Aurélie Montchéry en Sébastien De Leenheer, elk ouder van twee kinderen, hadden vier jaar een relatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Aurélie Montchéry en Sébastien De Leenheer, elk ouder van twee kinderen, hadden vier jaar een relatie. © RV

Aurélie (31) werd vermoord door haar ex, die net vrijgelaten was nadat hij haar al had mishandeld

Een vrouw uit Henegouwen is vermoord door haar ex, die haar lichaam daarna in een autokoffer dumpte. Sébastien De Leenheer (40) was amper twee weken vrij - hij had een maand vastgezeten, net omdat hij Aurélie (31) mishandeld had en met de dood had bedreigd. Vrijdag sloegen zijn stoppen door.

75 reacties

 • Tessa vandermout

  3 jaar geleden
  Typisch Belgisch. Er moet eerst iets gebeuren voor ze er iets aan doen. “De politie kwam vroeger al tussen en hij werd op de vingers getikt”. Stalkers evenzeer vastzetten !
 • ANN LIMBOS

  3 jaar geleden
  De advocaten hebben wellicht al een karrevracht excuses klaarliggen voor die moordenaar.
 • Sara Stevens

  3 jaar geleden
  En zo lopen er nog rond jammer genoeg ...
 • Mia Verheyen

  3 jaar geleden
  Betrokken rechter medeplichtig stellen aan dit drama.
 • Pascal Buyens

  3 jaar geleden
  Alez goed beschermd door onze overheid
 1. PREMIUM

  'Instafa­mous' dit najaar op VTM GO

  De opnames van de VTM-webreeks 'Brak' zijn nog maar net van start gegaan of de volgende serie op maat van jongeren staat alweer in de steigers. 'Instafamous' zal die heten en onder meer Dempsey Hendrickx, een van de 'Helden' op Ketnet, Jade Mintjens uit 'Ghostrockers' en Jennifer Heylen, later te zien in 'Phil Frisco', spelen de hoofdrollen. De reeks gaat over een van de bekendste influencers van het land, die tijdens een opname op Instagram een verkeersongeluk heeft. Wanneer ze bijkomt, heeft ze van haar vorige leven geen weet meer. Ook bekende namen als Sean Dhondt, Eline De Munck en Andy Peelman zullen de revue passeren. VTM zet volop in op exclusieve onlinereeksen voor jongeren, om nog meer aansluiting te krijgen bij die doelgroep. 'Instafamous' zal in het najaar te zien zijn op VTM GO. (DBJ)