Exclusief voor abonnees

Audit geëist na heisa om vergoedingen voor live-radio: "Ja, VRT maakt hier winst op"

De Madammen - Radio 2 - Anja Daems, Cathérine Vandoorne en Britt Van Marsenille. De VRT ontkent met klem dat ze wordt betaald om radio te maken en benadrukt dat het alleen gaat om de dekking van extra kosten die op locatie uitzenden met zich meebrengt.
VRT De Madammen - Radio 2 - Anja Daems, Cathérine Vandoorne en Britt Van Marsenille. De VRT ontkent met klem dat ze wordt betaald om radio te maken en benadrukt dat het alleen gaat om de dekking van extra kosten die op locatie uitzenden met zich meebrengt.
Volledige transparantie. Dat vragen zowel minister van Media Sven Gatz (Open Vld) als leden van de meerderheid en oppositie van de VRT, nu blijkt dat haar radiozenders organisaties geld aanrekenen om live uit te zenden van op hun evenement.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Rudi Goossens

    Niks is gratis. Alleen een sukkelaar gelooft nog dat anderen zomaar iets voor niks doen. Die tijd is helaas voorbij...

  • patrick Gorra

    Ik begrijp 1 ding niet : Sven Gats is door de bevolking aangesteld om oa de VRT op de voet te volgen en hij weet van niks !? Doet hij dan zijn (vetbetaalde) job niet, of is hij niet bekwaam of .... leg dat eens uit aub.