Audit geëist na heisa om vergoedingen voor live-radio: "Ja, VRT maakt hier winst op"

De Madammen - Radio 2 - Anja Daems, Cathérine Vandoorne en Britt Van Marsenille. De VRT ontkent met klem dat ze wordt betaald om radio te maken en benadrukt dat het alleen gaat om de dekking van extra kosten die op locatie uitzenden met zich meebrengt.
VRT De Madammen - Radio 2 - Anja Daems, Cathérine Vandoorne en Britt Van Marsenille. De VRT ontkent met klem dat ze wordt betaald om radio te maken en benadrukt dat het alleen gaat om de dekking van extra kosten die op locatie uitzenden met zich meebrengt.
Volledige transparantie. Dat vragen zowel minister van Media Sven Gatz (Open Vld) als leden van de meerderheid en oppositie van de VRT, nu blijkt dat haar radiozenders organisaties geld aanrekenen om live uit te zenden van op hun evenement.

Je hebt 8% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Rudi Goossens

    Niks is gratis. Alleen een sukkelaar gelooft nog dat anderen zomaar iets voor niks doen. Die tijd is helaas voorbij...

  • patrick Gorra

    Ik begrijp 1 ding niet : Sven Gats is door de bevolking aangesteld om oa de VRT op de voet te volgen en hij weet van niks !? Doet hij dan zijn (vetbetaalde) job niet, of is hij niet bekwaam of .... leg dat eens uit aub.