Astrid Stockman komt 'in het echt' even vrolijk over als in de 'De Slimste Mens'. "Ik ben expressief, zeker als ik me goed voel. Aan mijn gezicht zie je meteen wat ik denk."
Volledig scherm
PREMIUM
Astrid Stockman komt 'in het echt' even vrolijk over als in de 'De Slimste Mens'. "Ik ben expressief, zeker als ik me goed voel. Aan mijn gezicht zie je meteen wat ik denk." © Jan De Meuleneir/Photo News

Astrid Stockman (32), sopraan met een missie: “Wij zijn jonge, toffe mensen, die in 2019 leven. Ook wij willen de laatste nieuwe Nikes”

Een achtste aflevering in 'De Slimste Mens Ter Wereld'? Eén van 's lands beste sopranen? Volgens Astrid Stockman (32) hangt haar leven aan elkaar met kleine en grote 'gelukskes'. Maar dat zou heel wat talent miskennen: haar stem, haar gave om het leven niet te zwaar te nemen. Of in hokjes te verdelen. "Klassieke muziek heeft mij gekozen. Maar een concert van Taylor Swift? Daar word ik vrólijk van!"

16 reacties

 • stijn meuris

  1 jaar geleden
  Toffe dame, niets dan respect.
 • jean pierre Tibermont

  1 jaar geleden
  Fantastische vrouw respect.
 • Willy Van Den Kieboom

  1 jaar geleden
  Willy Van Den Kieboom Een grote Dame, foei zeurpieten !!!
 • DONALD BORREMANS

  1 jaar geleden
  Ik kende ze niet maar mij heeft ze aangenaam verrast!
 • Christel Smet

  1 jaar geleden
  Coole madam die het nog ver zal brengen. Heeft het tot nu al heel goed gedaan, hopelijk nog van dat.
 1. PREMIUM

  België geeft Google boete van 600.000 euro

  De Belgische Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA) heeft Google Belgium een boete van 600.000 euro opgelegd, omdat de zoekmachine het recht van een burger om vergeten te worden niet naleefde. Het is volgens de GBA de hoogste boete die ze tot nu toe heeft opgelegd. Google weigerde het verzoek van 'iemand die door zijn functie een rol speelt in het openbare leven in België' om de aan zijn naam gekoppelde zoekresultaten te verwijderen uit de zoekmachine. Het ging om verwijzingen naar mogelijke banden met een politieke partij en om verwijzingen naar een klacht over pesten die lang geleden ongegrond werd verklaard.
 2. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 3. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Bommenwerper uit Tweede Wereldoorlog doet 'bommeke' in zee
  Play

  Bommenwer­per uit Tweede Wereldoor­log doet 'bommeke' in zee

 2. De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee
  Play

  De Titanic, maar dan heel anders: overbelast schip breekt in twee