Pol Vandemeulebroucke (rechts) en medepleiter Sahil Malik bekijken hun foto's van de Handelstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Pol Vandemeulebroucke (rechts) en medepleiter Sahil Malik bekijken hun foto's van de Handelstraat. © Photo News

Assisenzaak Daniel Deriemacker wordt kwestie van uren, minuten en seconden: wanneer werd Carmen precies vermoord?

Uren, minuten en seconden. Daar draait het hier allemaal om. Volgens de advocaten van Daniel Deriemacker kan hun cliënt de moord op zijn vrouw niet gepleegd hebben, omdat hij op het moment van de feiten thuis zat. De speurders brachten gisteren een ander verhaal. Pol Vandemeulebroucke beukte daar alvast op in. In afwachting van de komst vandaag van de kroongetuigen zelf.

0 reacties

 1. Boef maakt komaf met wild verleden op nieuwe plaat: "Ik noem vrouwen niet langer hoeren"
  PREMIUM
  Muziek

  Boef maakt komaf met wild verleden op nieuwe plaat: "Ik noem vrouwen niet langer hoeren"

  Succesvol rapper en miljonair op zijn 27ste. 'Boef' schokte begin 2018 de Lage Landen door vrouwen als hoeren te bestempelen, maar die zonde lijkt hem nu vergeven. Met bijna 5 miljoen streams in 24 uur tijd sloeg zijn album het voorbije weekend alle records aan diggelen. En sloeg de rapper ook 'mea culpa'. "Op het sterfbed van mijn pleegmoeder heb ik haar beloofd iets van mijn leven te maken."
 2. PREMIUM

  Van Tante Terry tot Jo De Poorter

  In 62 jaar passeerden 45 omroepers: 7 mannen en 38 vrouwen. Irène Beval was in 1953 de eerste, maar moest een jaar later al vertrekken. Haar opvolgers Paula Semer, Nora Steyaert en 'Tante' Terry Van Ginderen waren vanaf 1954 succesvoller. In de jaren 70 doken de eerste mannelijke omroepers op: Bruno Schevernels, Luc Appermont en Paul Codde. Andrea Croonenberghs was met een carrière van 26 jaar het langst in dienst. Veel BV's begonnen als omroeper op de VRT, onder wie Gert Verhulst, Jo De Poorter, Evy Gruyaert en de betreurde Yasmine. Ook VTM werkte sinds zijn start met omroepsters, maar stopte er in 2008 mee. (DBJ/MC)