Ashley (18) was 15 toen ze verliefd werd op advocaat van net geen 40. Op haar 16de kreeg ze zijn kind. Ze doet voor het eerst haar verhaal: “Laat ons met rust. Wij zijn gelukkig”

Ashley met haar dochtertje, een mooi blond meisje met blauwe ogen. In februari wordt ze 2 jaar.
Photo News Ashley met haar dochtertje, een mooi blond meisje met blauwe ogen. In februari wordt ze 2 jaar.
Ashley (18) was vijftien toen ze verliefd werd op Anthony, een advocaat van net geen veertig. Op haar zestiende kreeg ze z'n kind. Gisteren is Anthony, intussen 43, veroordeeld tot twee jaar met uitstel voor aanranding van een minderjarige. Voor het eerst sinds hun omstreden relatie doet Ashley haar verhaal. "Laat ons met rust. Wij zijn gelukkig."

Ashley wil het al maanden, al jaren van de daken schreeuwen. Maar ze was minderjarig en alles wat ze zei, kon haar dieper in de problemen brengen. Eind augustus werd Ashley - eindelijk - 18. We praten in een taverne vlak bij haar huis in Sint-Job-in-'t-Goor (Brecht). 

Je hebt 7% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

131 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Juliette Francois

  In Frankrijk was er ene Emmanuel van 16 jaar die smoorverliefd was op zijn 25 jaar oudere lerares Brigitte. Hij is nu 40 en zij 65. Ah ja, hij is ook president van Frankrijk en zij is zijn first lady...

 • Bix Froefel

  Weet ze al dat hij het bij drie anderen probeerde tijdens de zwangerschap?

 • peter vermaelen

  Ik zou er als vader zijnde ook niet mee kunnen lachen. Maar het is gebeurd en al ben je 100% tegen de relatie als je non stop njet zegt en die kerel niet toelaat in je leven, dan loopt je het risico dat je je dochter en kleindochter vrij snel kwijt gaat zijn. Want 99x op 100 kiest de dochter dan niet voor haar vader. Op die jonge leeftijd ben je namelijk erg naïef en wil je gewoon de waarheid niet horen. Dus het is een erg lastige situatie.

 • George Vandewalle

  Vier jaar na die eerste kennismaking hebben we voor het eerst gekust. Ik was 15, hij 39. Dus ze was 11 jaar op de eerste kennismaking en hij 35. Ik heb geen probleem met het leeftijdsverschil, zolang ze beide gelukkig zijn. Maar zij nog maar 11 jaar was en hij 35 kan er bij mij niet in.

 • Anne Baeyens

  Verliefd? Allemaal goed en wel. Dat hij goed voor haar en hun kind zorgt? Top. Maar dat je als oudere man met meer levenservaring en als advocaat, instemt om bewust een kind te maken bij een 15- jarige zodat je elkaar kan blijven zien?! Dat is een stap te ver. Als ze beiden hadden nagedacht dan had zij eerst haar studies afgewerkt en dan kon ze nog op haar 18 bij hem intrekken.