Exclusief voor abonnees

Apple maakt iPhones goedkoper (maar niet in België)

Een iPhone.
REUTERS Een iPhone.
Apple gaat in sommige landen de prijzen voor zijn iPhones verlagen. En nog dit jaar komen er "sterke nieuwe diensten en producten", belooft topman Tim Cook. Voor beleggers zijn die beloftes voldoende om het fel afgestrafte aandeel opnieuw op te pikken.

Je hebt 8% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • willy Adriaenssens

  De bovengrens wat de koper wil betalen is te hoog geworden .

 • Ronny Biesen

  Apple is radeloos. Stuurloos zonder Steve Jobs.

 • Roel Mick

  Je bent dom als je nu nog een iPhone koopt. Al een tijdje voorbij gestoken door andere merken qua prijs/kwaliteit.

 • Erwin Van Roy

  jorg de clerck de btw blijft het zelfde en de taks kan je niet verhogen omdat er afspraken zijn van invoertaksen. of hoe mensen zonder kennis onnozele zaken uitkramen en Erwin het gaat over landen waar de Dollar te hoog staat. de EU staat goed qua dollar dus ook de buurlanden zal niets veranderen.

 • Erwin Puystiens

  We hebben veel buurlanden hè , Hier in belgie zorgen ze voor werkloosheid iedereen koopt en vlucht naar zijn buurlanden om te kopen hoe zou dat komen ?