Katrien met een pleegdochter en dochter Anuna (17), onder het lichtsnoer waar veel zomerfeestjes plaatsvonden.
Volledig scherm
PREMIUM
Katrien met een pleegdochter en dochter Anuna (17), onder het lichtsnoer waar veel zomerfeestjes plaatsvonden. © Joel Hoylaerts / Photonews

Antwerpse sociologe zet haar huis open voor Dries Van Langenhove: "Als hij zich aan de spelregels houdt, zet ik z'n bedje klaar"

Onbaatzuchtige goedheid, dat bestaat nog. Katrien Van der Heyden, een 50-jarige moeder uit Mortsel, balde háár onbaatzuchtige goedheid in een opmerkelijk Facebookbericht. Het land stond in rep en roer na wat 'Pano' onthulde over 'Schild & Vrienden' en iedereen had een mening. Maar degene die er écht uitsprong, tussen zoveel kilte, was die van Katrien. Ze zei: "Dries Van Langenhove, kom af. Ik heb een extra bed, je bent welkom." Was hij ingegaan op de uitnodiging - doet hij voorlopig niet - dan was hij in dit gezin terechtgekomen.

27 reacties

 • Verstappen Martine

  4 jaar geleden
  Wereldvreemd of oogkleppen op voor wat er hier in belgie gaande is. nogal arrogant om te denken dat je een ander beter kan opvoeden.
 • Johan Vercarre

  4 jaar geleden
  Puur opportunisme !
 • vandekempen bart

  4 jaar geleden
  flauwe zever. als je dries echt wil steunen, stort geld zodat ie zijn recht op verdediging kan uitoefenen na de publieke eenzijdige pano karaktermoord. heb net 100€ gestort.
 • vandekempen bart

  4 jaar geleden
  dries heeft dat niet nodig, die staat sterk genoeg in zijn schoenen én zal juridisch aan het langste eind trekken zodra de links groene hysterie overwaait en het over de feiten zal gaan (en dus niet over de opgeklopte pano propaganda).
 • Charlotte De greef

  4 jaar geleden
  Onnozel mens! Er is toch geen sprake van dat Van Langenhove een woonst nodig heeft. Dit is echt links getinte aandachtszoekerij, walgelijk!
 1. PREMIUM

  Foto op achtergela­ten gsm breekt inbreker zuur op

  Een twintiger is veroordeeld tot twee jaar cel voor verschillende inbraken en diefstallen. Hij verloor bij één van die pogingen zijn gsm, wat hem uiteindelijk de das om zou doen. In de nacht van 7 op 8 maart wilde de man een woning in Zaventem binnendringen. Hij slaagde erin een rolluik te forceren en het raam in te slaan. Maar door het lawaai dat hij gemaakt had, wekte hij de bewoner. Tijdens z'n vlucht viel zijn gsm uit zijn zak. De gealarmeerde politie vond een foto van de dader op de gsm en stuurde deze meteen door naar alle patrouilles. Met succes, want even later kruiste één van die patrouilles een verdachte man die wel erg leek op de man op de foto. Die probeerde nog te vluchten, maar dat kon niet baten. In zijn rugzak troffen de agenten gsm's, juwelen en laptops aan. Deze konden gelinkt worden aan twee andere inbraken en enkele diefstallen in de Brusselse metro. (WHW)
 1. PREMIUM

  Argenta stelt 143 automaten buiten werking

  Criminelen hebben opnieuw een digitale plofkraak gepleegd op twee bankautomaten van spaarbank Argenta. Eind juni gebeurde dat ook al - voor de eerste keer in ons land - in de Antwerpse gemeenten Borsbeek en Ranst. Het voorbije weekend sloegen de daders toe in Roeselare en Ingelmunster. Bij een digitale plofkraak manipuleren hackers het computersysteem dat een geldautomaat aanstuurt, zodat die biljetten begint uit te spuwen. Argenta schakelt nu tijdelijk 143 geldautomaten van dit type uit. Het gaat om het oudste type, dus de toestellen zouden later dit jaar sowieso vervangen worden. "We bekijken of die operatie versneld kan gebeuren", klinkt het. Of er ook een buit is gemaakt, is onduidelijk. (LSI)