Exclusief voor abonnees

Antwerps schepen Ludo Van Campenhout opnieuw naar afkickkliniek, zijn vriendin Rosalie getuigt: “Toen hij vertrok, zei hij: ‘Dit is de laatste keer’”

Rosalie Bogaard, vriendin van Ludo Van Campenhout, getuigt over het gevecht van haar geliefde tegen de drank.
Gregory Van Gansen / Photo News Rosalie Bogaard, vriendin van Ludo Van Campenhout, getuigt over het gevecht van haar geliefde tegen de drank.
Ze heeft de moed om te getuigen. Over hoe de drankduivel haar geliefde partner Ludo Van Campenhout (52) wéér maar eens in zijn klauwen heeft. En hoe dat komt. Over haar verdriet en het zijne. “Ik blijf Ludo steunen omdat onze liefde onbeschrijflijk groot is en ik besef dat hij strijdt tegen een ziekte.” Al zegt Rosalie Bogaard (47) ook: “De fles moet nu wel weg om opnieuw gelukkig te kunnen worden.”

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu


Alle artikels uit de krant

35 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Louis Meeus

  Hopelijk lukt het!

 • Jaak Casteleyn

  Zijn lever zal ook algauw geel zien.

 • gustaaf Van Bever

  Kris Adriaensen, ben het volledig met je eens maar ik lees nergens de vraag." Waarom gaat iemand in de drank vluchten" ? En mijn bescheiden mening ..een drankprobleem aanpakken zonder de reden eerst, is behandelen van een gevolg . Dus een korte tijdelijke oplossing. Ik wens deze mensen veel moed en genezing toe. Verwijten? Waarom? Maken de zaken en schuldgevoel alleen maar groter..

 • Dirk Pype

  Ludo,ooit gehoord van de Anonieme Alcoholisten,er zijn in het Antwerpse heel wat Aa-groepen.Daar is de anonimiteit verzekerd en zal je tot inzicht komen dat je niet alleen kan.Zoek het niet ver en wees nederig.Succes

 • flip van morgen

  Al goed dat het een politieker is een normaal mens zou zijn werk niet meer kunnen doen of afgedankt worden.