Minister van Defensie Philippe Goffin (MR)
Volledig scherm
PREMIUM
Minister van Defensie Philippe Goffin (MR) © BELGA

Antiwitwascel bezorgd om mondmaskerdeal van minister Goffin: “Dit is gevaarlijk”

De beslissing van minister van Defensie Philippe Goffin (MR) om een overheidscontract voor miljoenen stoffen mondmaskers te gunnen aan een postbus-vennootschap in Luxemburg zorgt voor steeds meer deining. Zelfs bij de antiwitwascel maakt men zich zorgen. "Dit is gevaarlijk."

108 reacties

 • marc van de poel

  12 maanden geleden
  Hebben we die centen al terug, of gaat die Goffin dat uit eigen zak terug geven aan de hardwerkende Vlaming?
 • Jaak Casteleyn

  12 maanden geleden
  Is de politiek nu werkelijk niet in staat om op een correcte manier een bestelling te plaatsen, ze getuigen van een nog nooit vertoonde onkunde die bende duurbetaalde individuen. Vlug verkiezingen graag dat we heel die kliek naar de uitgang kunnen stemmen.
 • robertrand walraedt

  12 maanden geleden
  Wat moet je eigenlijk kunnen om minister te worden? Ik denk dat ik dat ook zou kunnen worden.
 • Christian de Gossey

  12 maanden geleden
  Ik waan me hier in Plopsaland Wat voor onbekwame politici lopen hier in dit land 6 ministers voor maskers te bestellen ...de ene blunder na de andere ontslaan en geen uitkering
 • Lydia Mels

  12 maanden geleden
  Michel Bulinckx, Neem de onschendbaarheid af men zal snel zien dat onze ministers met het BELASTINGELD als goede huisvader zal uitgeven. Maar ze betaken voor hun douté.
 1. Op vakantie draagt Djokovic wél mondmasker
  PREMIUM

  Op vakantie draagt Djokovic wél mondmasker

  Novak Djokovic (33) heeft zich voor het eerst weer laten zien sinds hij positief testte op het coronavirus. De Serviër is op vakantie in Bosnië, waar hij onder andere een bezoek bracht aan Visoko. Daar staat een heuvel waar in een ver verleden piramides zouden hebben gestaan. Hij kreeg er, in het bijzijn van zijn ouders en een bodyguard, een rondleiding door de Bosnische wetenschapper Semir Osmanagic. Opvallend: de Serviër droeg nu wél een mondmasker. Het nummer één van de wereld ligt al even onder vuur sinds hij een exhibitietoernooi organiseerde zonder respect voor de coronaregels. Zo geraakte hij net als enkele collega's en zijn vrouw besmet met het virus. (ODBS)
 1. PREMIUM

  Nu ook Man City geïnteres­seerd in Vertonghen

  Het verschil tussen een optie en een target. Manchester City won de voorbije maanden wel degelijk informatie in over Jan Vertonghen (33). Daar bleef het voorlopig bij. Pep Guardiola is op zoek naar twee bijkomende verdedigers. Een rechtsvoetige leider met naam, die de geest van Vincent Kompany helemaal moet verjagen: Kalidou Koulibaly. En graag zou hij er ook een voetballende verdediger bij hebben die zowel back-up kan zijn voor Aymeric Laporte, als kan depanneren op linksback. Binnen dat profiel past Vertonghen. Als optie om één à twee jaar te overbruggen. Vertonghens contract bij Tottenham loopt straks af. Buiten zijn loon (momenteel ruim 75.000 euro per week) en een flinke tekenpremie kost hij niets. Of Vertonghen uiteindelijk de laatste schifting heeft overleefd voor de lijstjes van vier targets per positie, wordt binnen de club niet bevestigd. (KTH)
 1. Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland
  Play

  Man wil dak herstellen maar dat loopt helemaal anders dan gepland

 2. Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan
  Play

  Beer met gewonde poot gaat lunch ophalen bij inwoner in Michigan