Op Facebook postte Anne een foto met een groot wit blad, waarop alle details staan die ze kent over haar geboorte.
Volledig scherm
PREMIUM
Op Facebook postte Anne een foto met een groot wit blad, waarop alle details staan die ze kent over haar geboorte.

Anne (47) zoekt biologische moeder: “Ik wil haar zo graag vertellen dat ik het goed stel”

Anne (47) uit Gent is in Frankrijk 'sous X' geboren: ze kent haar geboortedatum en -plaats, maar weet niet wie haar biologische moeder is. Ze groeide op in een warm adoptiegezin, maar probeert nu ook al vijftien jaar haar biologische moeder te vinden. "Ik wil haar graag laten weten dat ik een mooi leven heb."

4 reacties

 • Matthias Heimerdinger

  1 jaar geleden
  Anne, we brachten een deel van onze jeugd samen door. Even bijpraten? Matthias H
 • Charlotte De greef

  1 jaar geleden
  Ik hoop dat je haar vindt, Anne, veel succes!
 • stefan claus

  1 jaar geleden
  Heeft u er al eens aan gedacht dat Anne, net zoals ik , met vragen zit van hoe wat waarom? Ik ben zelf afgestaan in 1970 en ik heb mijn biologische moeder ook gaan zoeken. Wij hebben als kinderen ook recht op antwoorden. Veel succes Anne!
 • bryan de ceuster

  1 jaar geleden
  Heeft ze er ooit al eens aan gedacht dat haar biologische moeder misschien totaal niéts met haar te maken wil hebben? Als ze contact wou, zou ze al wel iets hebben laten weten ondertussen. Laat haar dus met rust a.u.b. Ik heb ook een zoon bewust afgestaan ter adoptie en zou het ook niet kunnen appreciëren als hij mij moest beginnen opdringen in zijn leven.
 1. PREMIUM

  Spaanse koning wil Juan Carlos naar Dominicaan­se Republiek verbannen

  Gaat de Spaanse koning Felipe zijn vader Juan Carlos verbannen naar de Dominicaanse Republiek? Eerstdaags maakt het huidige staatshoofd de sanctie bekend die aan de voormalige regent wordt opgelegd. Juan Carlos (82) is verwikkeld in een schandaal van smeergeld en witwasserij. Hij kreeg van de koning van Saudi-Arabië 88 miljoen als dank voor bewezen diensten, en sluisde meteen 65 miljoen door naar een minnares bij wie hij een kind heeft. Van de rest van het geld kwam geregeld 300.000 euro cash vanuit Zwitserland in Madrid aan. (PhG)
 1. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen

 2. Wilde achtervolging eindigt in mineur
  Play

  Wilde achtervol­ging eindigt in mineur