Exclusief voor abonnees

Amerikaanse oud-soldaat neemt zijn hele gezin mee wanneer hij hulp gaat verlenen in oorlogsgebied

Sahale (17), Suuzanne (15), ma Karen (49) en Peter (12) bij de gesluierde vrouw die zopas haar zus is verloren. De tienerkinderen verplegen IS'ers in Baghouz, en delen water en brood uit. En na het water en brood ook Bijbels.
RV Sahale (17), Suuzanne (15), ma Karen (49) en Peter (12) bij de gesluierde vrouw die zopas haar zus is verloren. De tienerkinderen verplegen IS'ers in Baghouz, en delen water en brood uit. En na het water en brood ook Bijbels.
Het was een bevreemdend zicht om drie Amerikaanse tieners te ontwaren tussen de IS'ers die de afgelopen weken weggevlucht zijn uit Baghouz. Sahale (17), Suuzanne (15) en Peter (12) zijn zelf geen rekruten van de terroristische groep. Ze zijn de kinderen van een oud-soldaat die zich door God geroepen voelt om hulp gaan te verlenen in oorlogsgebieden en zijn hele gezin meeneemt.

Je hebt 11% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • joan vliegen

    Mooi. Ge moet niet vechten maar helpen en voorkomen en of zinloze conflicten vermijden en of oplossen. Dat is leven als mens. Niet elkaar doodschieten en doen alsof ge goed bezig zijt.