Exclusief voor abonnees

Amerikaanse oud-soldaat neemt zijn hele gezin mee wanneer hij hulp gaat verlenen in oorlogsgebied

Sahale (17), Suuzanne (15), ma Karen (49) en Peter (12) bij de gesluierde vrouw die zopas haar zus is verloren. De tienerkinderen verplegen IS'ers in Baghouz, en delen water en brood uit. En na het water en brood ook Bijbels.
RV Sahale (17), Suuzanne (15), ma Karen (49) en Peter (12) bij de gesluierde vrouw die zopas haar zus is verloren. De tienerkinderen verplegen IS'ers in Baghouz, en delen water en brood uit. En na het water en brood ook Bijbels.
Het was een bevreemdend zicht om drie Amerikaanse tieners te ontwaren tussen de IS'ers die de afgelopen weken weggevlucht zijn uit Baghouz. Sahale (17), Suuzanne (15) en Peter (12) zijn zelf geen rekruten van de terroristische groep. Ze zijn de kinderen van een oud-soldaat die zich door God geroepen voelt om hulp gaan te verlenen in oorlogsgebieden en zijn hele gezin meeneemt.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • joan vliegen

    Mooi. Ge moet niet vechten maar helpen en voorkomen en of zinloze conflicten vermijden en of oplossen. Dat is leven als mens. Niet elkaar doodschieten en doen alsof ge goed bezig zijt.