Exclusief voor abonnees

Advocaat licht cliënten voor miljoenen op om luxeleventje te financieren: "Eén ritje in zijn Maserati en ik was 305.000 euro kwijt"

Slachtoffer Gilberte Taeymans ontdekte dat al haar rekeningen geplunderd waren.
Laenen Slachtoffer Gilberte Taeymans ontdekte dat al haar rekeningen geplunderd waren.
Tot 6 miljoen euro: zoveel zou de Antwerpse ex-advocaat Marc G. (59) afgetroggeld hebben van zijn cliënten. Dertig mensen dienden al een klacht in en de slachtoffers van zijn jarenlange oplichting blijven komen. "Een oud koppeltje is 1,2 miljoen kwijt en leeft nu van een uitkering. Intussen reed hij met chique sportwagens en ging hij elke dag uit eten."

Je hebt 10% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Hans Schoen

  Als je id zak wordt gezet en je bent niet kapitaalkrachtig genoeg ih meestal voordeliger om het proberen te vergeten. Advokaat onder de arm nemen is veel te duur. Dan is het eerder een financieel risico dan hulp!

 • Dominiek Demeulemeester

  90% van de advocaten zijn niet betrouwbaar,het grootste deel werkt in het zwart en er is totaal geen kontrole op, wanneer gaan de politiekers daar iets aan doen!!??

 • Marcella Verellen

  Raar beroep toch, meester oplichters. Algoed is dat niet algemeen zo. Marcel

 • jean-pierre rejek

  Wie kunt ge nog tegenwoordig vertrouwen niemand meer zelf uw eigen schaduw niet .

 • Natacha Verpoort

  ik ken ook zo'n advocaat uit Jabbeke vreemd dat ze hem nog steeds gerust laten! dikke hooggeplaatste vrienden?