Exclusief voor abonnees

Achter de glimlach van Kim Clijsters (slot). “Moeder zijn is heerlijk. Maar de geur van gras op Wimbledon is dat ook”

Blij dat ze het tennis vaarwel heeft gezegd, en toch begint er iets te knagen

Kim Clijsters - comeback 2020 - Instagram
RV Kim Clijsters - comeback 2020 - Instagram
Op de ochtend van 13 december 2012 wordt Kim wakker als proftennisster af. Ze is 29 en hoeft nooit nog te werken: alleen al aan prijzengeld vergaarde ze 22 miljoen euro. Voortaan wil ze bovenal moeder zijn, zegt ze. Maar als de jaren vorderen, begint er iets te knagen. Já, het moederschap is top en já, ze zou het opnieuw doen. Maar er ontbreekt iets. Afgelopen donderdag laat ze de wereld weten waar ze al negen maanden op broedt. "Ik kom terug, ik wil weer tennissen."

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:Alle artikels uit de krant

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Andy Luyten

    Mooi geschreven artikel!

  • Patrick Souffriau

    Poenpakker wij mogen gans ons leven werken we gaan nooit zo vele geld verdienen en nu gaat ze terug herbeginnen ......uit noodzaak ????

  • Wilfried Vanden Berg

    Flauwe media zever . Geen centjes meer . En de reuk van media belangstelling en het geld. Dat is alles. Neem een voorbeeld aan Henin haar school werkt goed en zelfs veel beter dan die van haar ( veel verlies) en dat moet pijn doen. Daarom terug komen om extra centjes in het laatje te krijgen . De rest is pure flauwe zever.