Exclusief voor abonnees

42.000 Belgen wisselen kortingstips uit: geen euro betaald, en toch volle winkelkar

Facebookgroep ‘Promojagers België’ helpt uw bankrekening (uw bergruimte, daarentegen...)

Nee, de oprichter van de Facebookgroep 'Promojagers België' zal niet snel zonder wc-papier of Zwanworstjes komen te zitten.
Benny Proot Nee, de oprichter van de Facebookgroep 'Promojagers België' zal niet snel zonder wc-papier of Zwanworstjes komen te zitten.
Dé oplossing voor meer koopkracht? Die komt niet van een politieke partij, maar presenteert zich in uitscheurbare vorm: de kortingsbon. Wie het sluw speelt, legt een jaarvoorraad wasmiddel, blikvoer en frisdrank aan voor een schijntje. Tips vindt u in de 42.000 leden tellende Facebookgroep 'Promojagers België'. Gratis, natuurlijk.

Je hebt 18% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Bart Segers

  Half uur lid van geweest en al maar terug uitgeschreven. Enige wat je nog te zien krijgt op FB zijn vragen van andere leden in de trend van "waar is dit goedkoop" en "waar vind je dat gratis" ... heel je FB staat binnen een half uur vol met alleen nog dergelijke vragen. Van kortingsbonnen enzo heb ik niet veel gevonden op die groep.

 • Gil Groenewijn

  Geen enkele verkoper/producent wil of zal de prijs ' eerlijker' maken voor iedereen door kortingbonnen af te schaffen hoor Frank De Witte. Elk bedrijf wil zo veel mogelijk verkopen en verdienen , liefst zo duur mogelijk dus. Kortingbonnen stimuleren een keuze om hun product t e kopen op dat moment. Buiten die periode willen zo duur mogelijk (hangt van concurrentie af ) = meer winst.

 • Johan Dupont

  Dit maakt het alleen maar duurder voor de anderen.

 • Frank De Witte

  Kortingbonnen zitten mee gerekend in de normale prijs van een product, dus wie de gewone prijs betaald, betaald eigenlijk een stuk van die kortingsbonnen waar een ander van profiteert. Van mij mogen ze die bonnen afschaffen zodat de prijs in het algemeen kan dalen voor iedereen, lijkt mij veel eerlijker. Sommige mensen moeten nu eenmaal werken en hebben daar geen tijd voor.

 • Roger Cooks

  Tja, als het systeem dat mogelijk maakt.... Europarlementariërs (graaiers) gaan ook eventjes "punten" om daarna onmiddellijk te vertrekken en zo hun 250 euro (of meer) op te strijken omdat het systeem dat ook mogelijk maakt....