Nee, de oprichter van de Facebookgroep 'Promojagers België' zal niet snel zonder wc-papier of Zwanworstjes komen te zitten.
Volledig scherm
PREMIUM
Nee, de oprichter van de Facebookgroep 'Promojagers België' zal niet snel zonder wc-papier of Zwanworstjes komen te zitten. © Benny Proot

42.000 Belgen wisselen kortingstips uit: geen euro betaald, en toch volle winkelkar

Dé oplossing voor meer koopkracht? Die komt niet van een politieke partij, maar presenteert zich in uitscheurbare vorm: de kortingsbon. Wie het sluw speelt, legt een jaarvoorraad wasmiddel, blikvoer en frisdrank aan voor een schijntje. Tips vindt u in de 42.000 leden tellende Facebookgroep 'Promojagers België'. Gratis, natuurlijk.

16 reacties

 • Karel Vanormelingen

  3 jaar geleden
  Kijk eerst maar eens uit welk land het produkt komt destijds iedereen ze gezicht verbrand met crème uit Roemenië ook in promo toen
 • frans vereken

  4 jaar geleden
  Al eens gedacht dat het produkten kunnen zijn die al jaren in het magazijn staan. Veel hete zomers hebben meegemaakt enz... Geef mij dan maar verse/nieuwe.
 • Bart Segers

  4 jaar geleden
  Half uur lid van geweest en al maar terug uitgeschreven. Enige wat je nog te zien krijgt op FB zijn vragen van andere leden in de trend van "waar is dit goedkoop" en "waar vind je dat gratis" ... heel je FB staat binnen een half uur vol met alleen nog dergelijke vragen. Van kortingsbonnen enzo heb ik niet veel gevonden op die groep.
 • Gil Groenewijn

  4 jaar geleden
  Geen enkele verkoper/producent wil of zal de prijs ' eerlijker' maken voor iedereen door kortingbonnen af te schaffen hoor Frank De Witte. Elk bedrijf wil zo veel mogelijk verkopen en verdienen , liefst zo duur mogelijk dus. Kortingbonnen stimuleren een keuze om hun product t e kopen op dat moment. Buiten die periode willen zo duur mogelijk (hangt van concurrentie af ) = meer winst.
 • Johan Dupont

  4 jaar geleden
  Dit maakt het alleen maar duurder voor de anderen.
 1. PREMIUM

  Bouwverlof

  Projectontwikkelaar Huyzentruyt pleit voor het afschaffen van het collectief bouwverlof. Hij meent dat men de bouwvakkers niet moet dwingen gezamenlijk in de duurste periode verlof te nemen. De maand juli is inderdaad de meest aangewezen maand om te blijven werken in 'den bouw'. En als er afspraken kunnen gemaakt worden met toeleveringsbedrijven zoals betoncentrales, moet het mogelijk zijn door te werken. Zo kunnen oudere bouwvakkers, die privé niet meer gebonden zijn aan de schoolvakantie, verlof nemen in de rustiger en vooral goedkoopste verlofmaanden zoals juni en september. Als betoncentrales onderling afspraken maken om de toelevering te waarborgen, kan er volgens mij geen probleem zijn. Hubert Buysse, Deinze
 2. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 1. Glenn en Severine genieten van hun huis met zwembad, maar: “Het is niet omdat er centen in je zak zitten dat je meer bent dan een ander”
  PREMIUM

  Glenn en Severine genieten van hun huis met zwembad, maar: “Het is niet omdat er centen in je zak zitten dat je meer bent dan een ander”

  Glenn (43) en Severine (40) leven de droom van een eigen huis met zwembad. Maar de beste dingen in de wereld zijn met geld niet te kopen, weten ze. Severine was veertien toen adoptiebroer Ricardo in haar leven kwam - toevallig, na een gezinsvakantie in de Dominicaanse Republiek. Sindsdien heeft ze er niet alleen een beste vriend bij, ook een nieuwe familie.
 2. PREMIUM

  Stemming abortuswet kan over de zomer getild

  Als er donderdag gestemd wordt over de versoepelde abortuswet, zullen zeker niet alle parlementsleden van 'pro-partijen' Groen, Open Vld en MR het groene knopje induwen. Het inhoudelijke debat draait nu op volle toeren en vooral de depenalisering van abortus - waardoor de arts bijna volledig buiten vervolging wordt gesteld - kan voor een aantal parlementairen niet door de beugel. Met een amendement kan daar mogelijk een mouw aan gepast worden, wat het abortusdossier kan evacueren tot na de zomer.
 3. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.