Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

30.000 minderjarige vluchtelingen vermist sinds hun aankomst in Europa: “Los van je standpunt over migratie: elk vermist kind is er één te veel”

Minstens 30.000 kinderen zijn spoorloos nadat ze in Europa zijn aangekomen. Ze werden ooit ergens geregistreerd, maar niemand weet waar ze zijn. Dat blijkt uit een rapport van Missing Children Europe, dat organisaties als Child Focus groepeert.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”