Exclusief voor abonnees

3 Vlamingen over de feiten en fabels van Ibiza: “Seks, drugs en rock-‘n-roll, maar ook méér dan het pretpark van de decadentie”

Pat Krimson, Jan Van Biesen en Patrick Vercauteren.
RV/Casaer Pat Krimson, Jan Van Biesen en Patrick Vercauteren.
De best bekeken Netflix-reeks in Vlaanderen was de voorbije week 'White Lines', een verhaal over een onopgeloste moord op Ibiza. Het eiland lijkt in de serie een buffet waar je 24 uur op 24 à volonté mag aanschuiven voor seks, drugs en rock-'n-roll. Drie mensen die Ibiza door en door kennen, keken mee en kwamen tot de conclusie dat 'White Lines' weinig liegt, maar veel overdrijft.

Je hebt 4% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • ronny cockuyt

    Ik vind ibiza super,ben 1x in de pascha geweest,dat is zeker mijn ding niet,maar he moet het eens gezien hebben,en voor de rest is er daar vertier genoeg,die dancings komen wel niet naar jou,en drugs en sex heb je in alle vakantie bestemmingen,moet daarvoor niet enkel naar ibiza te gaan

  • Michel Mahy

    Ik ben met 18 in de jaren 70 op Ibiza met vakantie geweest. Toen was het veel meer authentieker