Exclusief voor abonnees

3.000 werknemers beloond met innovatiepremie: goed idee is 2.200 euro waard

De 26-jarige architect-ingenieur Lennert Rasking (links) kwam twee jaar geleden ongevraagd met de ‘Besix Clean Air’: een met mos beklede wand die de lucht in ondergrondse parkings, tunnels, trein- en metrostations kan zuiveren.
RV De 26-jarige architect-ingenieur Lennert Rasking (links) kwam twee jaar geleden ongevraagd met de ‘Besix Clean Air’: een met mos beklede wand die de lucht in ondergrondse parkings, tunnels, trein- en metrostations kan zuiveren.
De beste ideeën komen van de eigen medewerkers. Met die insteek beloonden vorig jaar bijna 350 bedrijven 3.000 werknemers met een innovatiepremie. Gemiddelde waarde van het vaak even eenvoudige als geniale inzicht? 2.200 euro, belastingvrij. Als dat geen goed idee is.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

  • Onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen


Alle artikels uit de krant

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Hans Schoen

    Toch niet te geloven? Heb 16 jr in een bedrijf gewerkt waar ze een tijd kwaliteitskringen organiseerden. Iedere week brachten we nieuwe ideeen en verbeteringen. Het ging te snel voor dat bedrijf. Na een half jaar hielden ze ermee op. Amper 3 ideeen werden uitgevoerd. Nooit geen cent gezien zelfs. Wat zeg je? Te vroeg geboren?

Video