Exclusief voor abonnees

20-jarige komt om nadat vriend tegen verlichtingspaal crasht. “Enige troost: hij stierf vlak nadat hij zijn verjaardag had kunnen vieren”

Jens Hamerlinck op zijn verjaardagsfeestje, twee weken geleden. Vrijdag was de verjaardag zelf, en die ging hij vieren op de Gentse Feesten.
RV Jens Hamerlinck op zijn verjaardagsfeestje, twee weken geleden. Vrijdag was de verjaardag zelf, en die ging hij vieren op de Gentse Feesten.
Amper 200 meter voor ze hun eindbestemming bereikt hadden, zijn vier jongeren zaterdagochtend met hun Saab tegen een verlichtingspaal geknald in Destelbergen. Daarbij kwam de 20-jarige passagier Jens Hamerlinck om - de ochtend nadat hij met zijn vrienden zijn verjaardag was gaan vieren op de Gentse Feesten. De 19-jarige bestuurder reed te snel en had gedronken.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

33 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jenne Vergeer

  Kan me moeilijk voorstellen dat dit een troost kan zijn! De zoon is er niet meer zoek dan maar troost. Veel sterkte.

 • Fidji Peeters

  Mooie jongen. Zonde van zijn leven dat vootbij is. Verplicht een alcoholslot in de wagen bij jongeren. En laat ze regelmatig een drugstest doen. Sterkte aan de nabestaanden.

 • Herman Van Gent

  De ouders hebben niks aan die troost zij zitten met een zwaar verdriet. Dronken rijden of spelen met je gsm achter het stuur of te snel rijden , vele schijnen het niet te willen leren ?

 • Ellen Uvyn

  Hoop dat jullie de moed en kracht vinden om toch naar Parijs te gaan.Hij zal er bij zijn in jullie harten.heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke en zware tijd.

 • serge vierendeels

  Na 3 jaar mag je dan drinken en hard rijden. De chauffeur en zijn vrienden (hoop ik) dragen dit ook hun leve lang mee,. Geen excuses natuurlijk maar wie maakt er geen fout en denkt niet met mij Sterkte aan iedereen