Vooral de jongste categorie (tot 35 jaar) wordt niet happy van z'n baan: daar voelt 58,5% zich minimaal één keer per maand slecht op de werkvloer.
Volledig scherm
Vooral de jongste categorie (tot 35 jaar) wordt niet happy van z'n baan: daar voelt 58,5% zich minimaal één keer per maand slecht op de werkvloer. © thinkstock

1 op de 10 voelt zich elke dag slecht op het werk

Eén op de tien Belgen voelt zich dagelijks slecht op zijn of haar werk. Dat komt vooral door het gebrek aan waardering van de bazen en al te strakke deadlines.

19 reacties

 • Davy Ringoet

  4 jaar geleden
  De problemen zijn dat door de toenemende digitalisering (vb mailverkeer) en de sociale media er geen grens meer is tussen werk en privé, en we verondersteld worden om steeds maar meer te doen op een snellere manier. De klanten eisen meestal zo snel mogelijk een antwoord op hun telefoon / mail.
 • Hubert Vanmechelen

  4 jaar geleden
  Werkgevers brengen geen jobs aan omdat jij je er goed bij zou voelen maar wel omdat zij zich alleen goed kunnen voelen bij een dikke portemonnee !
 • NOEL CLAES

  4 jaar geleden
  De titel zegt dat 1 op de 10 zich slecht voelt op het werk, als je het artikel leest staat er dat 1 op de 2 zich slecht voelt.
 • Will Desmet

  4 jaar geleden
  Dat is omdat ze hun werk niet graag doen!
 • François Nuyts

  4 jaar geleden
  Er zijn er die zich nu eenmaal altijd slecht voelen als ze moeten gaan werken .
 1. PREMIUM

  Politie bekogeld met stenen in Anderlecht

  Onbekende verdachten hebben de politie in de Anderlechtse wijk Kuregem zondagnacht bekogeld met projectielen. De politiediensten kregen om 22.50 uur een melding over een ruzie die uit de hand liep. "We weten niet precies hoeveel mensen daarbij betrokken waren. Toen de politie aankwam, is de menigte snel uiteengegaan", zegt politiewoordvoerster Adeline Roty. "Maar een paar minuten later was er opnieuw spanning voelbaar. Verschillende mensen begonnen met projectielen te gooien naar politiediensten." Een zestigtal betrokkenen zouden onder meer met flessen en stenen gegooid hebben. De lokale politie riep versterking in om de menigte opnieuw uiteen te drijven. Er zijn geen arrestaties uitgevoerd. "Er loopt wel een onderzoek."