Exclusief voor abonnees

"Zodra mijn vrouw de deur uit is, komt mijn vriend binnen"

VERBODEN LIEFDES | Gehuwde software-ingenieur Astor, vader van twee, gaat vreemd met een man

De toegewijde echtgenoot en vader van twee is in het verborgene de al even toegewijde partner van een man (32). Astor maakt deel uit van twee huisgezinnen. Hij heeft twee telefoons, twee gezinsbudgetten, twee boekhoudingen. En dan nog houdt hij die werelden soms niet uiteen.
Think Stock De toegewijde echtgenoot en vader van twee is in het verborgene de al even toegewijde partner van een man (32). Astor maakt deel uit van twee huisgezinnen. Hij heeft twee telefoons, twee gezinsbudgetten, twee boekhoudingen. En dan nog houdt hij die werelden soms niet uiteen.
Mijn minnaar lijkt wel gebeeldhouwd als Apollo van Belvedère: hoe kan ik hem weigeren?" Een regel uit het minnelied van software-ingenieur Astor (38), een gehuwde papa van twee kinderen. Voor zijn vrouw en de goegemeente is hij zo hetero als wat, maar Apollo haalde zijn gevoelswereld elf jaar geleden volledig overhoop. En sindsdien leidt Astor in het diepste geheim twee totaal verschillende levens. "Het is behoorlijk gênant wanneer je met Valentijn per ongeluk aan je echtgenote het mannenparfum cadeau geeft dat eigenlijk bedoeld was voor je minnaar."

Het is omdat je wéét dat Astor ook van een man houdt, dat je zijn vrouwelijke trekjes ontwaart. De gebaartjes wanneer hij een kop koffie aan de lippen zet, de pink subtiel de hoogte in. De bloemrijke vertelkunst, met veel oog voor gevoel en detail. "Ik mag dan wel een boom van een kerel zijn, ik heb altijd vrouwelijke gevoeligheden gehad", vertelt Astor, bijna op fluistertoon. Hij voelt zich wat ongemakkelijk. Een onzichtbare bekende zou hier, op dit terras, maar eens een flard van zijn ware levensverhaal moeten horen. "Zijn mond zou openvallen van ontsteltenis." De toegewijde echtgenoot en vader van twee is in het verborgene de al even toegewijde partner van een man (32). Astor maakt deel uit van twee huisgezinnen. Hij heeft twee telefoons, twee gezinsbudgetten, twee boekhoudingen. En dan nog houdt hij die werelden soms niet uiteen.

ASTOR: "Tot mijn 27ste - ik was dan al acht jaar getrouwd met een zeer intelligente vrouw die ik aan de unief had leren kennen en die zo uit een fotoboek leek gestapt - had ik geen seconde getwijfeld aan mijn heteroseksuele geaardheid. In mijn jeugd had ik me nooit aangetrokken gevoeld tot mannen, laat staan dat ik ooit met een manspersoon had geflirt. Zoals alle jongens las ook ik de 'Playboy'. (lacht) Maar op die middag in november van het jaar 2006 leerde ik Alec kennen. Een jongen met een donkere huid, die op een bank naast de mijne zat in het park waar ik mijn lunchpauze nam. Een week lang ben ik elke middag teruggekeerd naar het park. Waar hij dan ook weer zat. Ik vond het mysterieus hoe hij almaar naar mij zat te glimlachen. 'Kent die mij misschien?' 'Moet ik hem kennen?' 'Waarom die flirtende ogen?' Ik vond het zelfs een beetje onbeleefd. Maar we zeiden geen woord. Het was alleen maar: kijken en glimlachen."

"Na een week sprak hij me aan, in het Frans. Hij vroeg of hij me een typisch Afrikaans broodje - met bonen en vlees - mocht aanbieden. Het was nog lekker ook. We raakten aan de praat. Hij vertelde dat hij in 2004 vanuit Burkina Faso naar België was gekomen om IT te studeren en 21 jaar oud was. Wat was hij mooi en lief. Al tijdens dat eerste gesprek kwam een hevige verliefdheid opzetten. Mijn fysieke aantrekkingskracht tot Alec - die een volbloed homo bleek te zijn - was zoveel sterker dan degene die ik ooit voor mijn mooie echtgenote had gevoeld."

"Een paar weken na ons eerste gesprek waren wij al aan het zoenen. Op zijn studio in het Brusselse. En een zoen van hem, die kon uren duren. Ik schrok van mezelf, van hoe hard ik ervan genoot. Dan volgde de fase van orale seks, wat ik... ronduit fantastisch vond. En nog een paar maanden later - in de eerste week van februari 2007, ik weet het nog exact - hebben wij voor het eerst de liefde bedreven. Heel animalistisch en energetisch, op zijn Afrikaans. En ja, natuurlijk was ik daar bang voor geweest. Maar Alec bleek de perfecte gids, deed alles zo zacht en liefdevol voor dat het allemaal organisch verliep. Ook de keren dat ik de rol van vrouw op mij nam, als je snapt wat ik bedoel. Vrijen met die spierbundel gaf mij zowaar tonnen energie."

TOTAAL IN DE WAR

Je hebt 21% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

48 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Dirk Vanherberghen

  Wel man geniet met het samenzijn met je vriend . Ik wens je veel succes , eerlijk gemeend . groetjes

 • Jean-Marie De Dobbelaere

  Nog meer idiote onderwerpen ? Is dit enkel maar vakantielectuur ?

 • timothy horions

  zo ken ik ook iemandt hij heet benny maar nu is zijn dochter bijna volwassen en heeft al een vriendt maar zij weet da nog nog nie wat hij miryiam en zijn exs al aangedaan heeft en ik ga mij er ook buiten houden wat hij in zijn leven doet en met zijn relatsie grtjs onbekende persoon

 • Danny Meuleman

  Sex en liefde zijn 2 aparte dingen

 • Dean Janssen

  (Indien van toepassing) Ik las ooit dat een Frans koppel, de vrouw haar man voor de rechtbank sleep, omdat haar man haar bedrogen had en daarmee hun "huwelijksgeloften" geschonden had! Ze won de zitting met een "schade" vergoeding. Terecht zeg ik! Je kan toch ook niet zomaar de policy verbreken van je bedrijf of een wetgeving dat gehanteerd dient te worden?! Getrouwd of niet, bedriegen kan leiden tot fysieke en mentale aandoening en valt onder kwaadaardig gedrag.