“Z'n drie kinderen was hij al kwijt, nu ook de vrouw die hij zo graag zag”: vader breekt met vriendin die hun kinderen doodde

De drie overleden kinderen.
Proot De drie overleden kinderen.
Ook al had ze tijdens een psychose hun drie kinderen omgebracht terwijl hij lag te slapen, toch bleef Nicolas M. (32) zich maanden bekommeren om zijn partner. Maar gaandeweg kreeg de pijn van het tragische verlies de bovenhand over het begrip voor haar psychologische problemen. "Hij heeft hun relatie beëindigd", vertelt zijn advocaat. "Maar hij laat haar niet zomaar vallen."

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen


Alle artikels uit de krant

11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Luc Desmet

  Danny, heb je het artikel gelezen?? Hij heeft de relatie beëindigd!!

 • danny buyse

  Dit gaat er bij mij niet in dat je een relatie kunt onderhouden met iemand die uw 3 kindjes heeft vermoord. Dat je geen wraak neemt begrijp ik want dat brengt toch niks op. We mogen niet te onverschillig worden of te veel relativeren anders komen we in een zone waar er geen verschil meer is tussen goed en kwaad.

 • Verstappen Martine

  Ik kan mij de pijn van die man niet voorstellen. Volgens mij is het mentaal onmogelijk om bij een partner te blijven die zoiets gedaan heeft. Moedwillig of niet zoiets kan je met de beste wil van de wereld niet vergeven en vergeten.

 • Maya Debie

  Begrijpelijk. Zo kan je niet verder leven, in het negatieve. Zoek de zon en het licht op, het duurt hier maar even. Veel moed voor het verwerken van het verlies van de kindjes gewenst.

 • peter colson

  Een rouwproces kent 5 fasen: ontkenning, boosheid, vechtfase, depressie en aanvaarding. De eerste fase heeft hij nu definitief achter de rug