Exclusief voor abonnees

"Weggefietst en dan op spoor gestapt": 15-jarige komt om op scoutsweekend na aanrijding door trein

Vaders en moeders kwamen hun kinderen ophalen van het scoutsweekend na het drama. De jongeren werden goed opgevangen, zeggen de ouders.
Ton Wiggenraad Vaders en moeders kwamen hun kinderen ophalen van het scoutsweekend na het drama. De jongeren werden goed opgevangen, zeggen de ouders.
Een 15-jarige jongen uit Mechelen is tijdens een scoutsweekend aangereden door een trein en in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Hij verliet zaterdag in de vooravond alleen de kampplaats in Kasterlee. Negen kilometer verder werd hij gegrepen door een trein. "Voorlopig lijkt een wanhoopsdaad spijtig genoeg de meest plausibele piste", klinkt het bij een politiebron.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis


Alle artikels uit de krant

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • robrecht Peeters

    of een slachtoffer van pesterijen......zou niet verbazen .....tegenwoordig het tijdverdrijf van vele jongeren maar ook oude toog- en terrassen hangers.....de zogenaamde Benidorm bastaards

  • Pieter Verhulst

    Misschien wou de jongen naar huis. Wist hij de weg niet meer, kwam aan spoorweg (bvb tussen Lichtaart en Poederlee) en is dan naast het spoor blijven rijden in de hoop een station te vinden. Wat de oorzaak of reden ook is, spijtig voor de jongen en al zijn naasten.