"Van moord verdacht parlementslid getrouwd met vrouw van slachtoffer"

Vlaams Parlementslid Christian Van Eyken en Sylvia B., zijn voormalige parlementaire medewerkster zijn in alle stilte getrouwd in Brussel.
rv Vlaams Parlementslid Christian Van Eyken en Sylvia B., zijn voormalige parlementaire medewerkster zijn in alle stilte getrouwd in Brussel.
Het van moord verdachte Vlaams Parlementslid Christian Van Eyken (64) is afgelopen weekend in Brussel getrouwd met zijn voormalige secretaresse. Volgende maand moet hij zich samen met zijn kersverse bruid Sylvia Boigelot (41) verantwoorden voor de moord op haar echtgenoot, Marc Dellea (45). 

Zij vond haar man in juli 2014 naar eigen zeggen bewusteloos op bed. De koffiehandelaar had een kogel in het hoofd. Van Eyken en Boigelot riskeren beiden 30 jaar cel. 

Bewakingscamera's filmden het parlementslid van de Union des Francophones en zijn toenmalige medewerkster toen ze samen het appartement binnengingen, ongeveer een dag voor het vastgestelde overlijden van Dellea. "Toen wij daar vertrokken, was die man nochtans kerngezond", reageert Christian Van Eyken. (BJM)

Vlaams Parlementslid Christian Van Eyken en Sylvia B., zijn voormalige parlementaire medewerkster zijn in alle stilte getrouwd in Brussel. Sylvia showde de identieke ringen van het koppel op Facebook.
RV Vlaams Parlementslid Christian Van Eyken en Sylvia B., zijn voormalige parlementaire medewerkster zijn in alle stilte getrouwd in Brussel. Sylvia showde de identieke ringen van het koppel op Facebook.


Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.