"Slechtste buur van het land" steekt auto in brand

's Nachts werd één van de wagens van het gezin zelfs in brand gestoken. Een wagen die ernaast geparkeerd stond, ging ook in vlammen op.
Mozkito 's Nachts werd één van de wagens van het gezin zelfs in brand gestoken. Een wagen die ernaast geparkeerd stond, ging ook in vlammen op.
Een 77-jarige man uit Roosdaal riskeert 24 maanden cel, waarvan een deel met uitstel, omdat hij tot tweemaal toe brand zou hebben gesticht in de voertuigen van zijn buren. Volgens het parket viseerde hij de slachtoffers omdat ze van Turkse afkomst zijn. "Je kan moeilijk een slechtere buur hebben dan G.D.", opende de procureur zijn requisitoir.

In de zomer van 2018 werd de kabel van de satellietantenne van het gezin doorgesneden, zat er een spijker in een autoband en werd een product in de brandstoftank gegoten waardoor het voertuig onklaar werd gemaakt. 

's Nachts werd één van de wagens van het gezin zelfs in brand gestoken. Een wagen die ernaast geparkeerd stond, ging ook in vlammen op. De verdediging meent dat de man tekenen van dementie vertoonde en vraagt de aanstelling van deskundigen. Uitspraak op 14 november. (WHW)Alle artikels uit de krant

17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc Van Looy

  Ik ben geen specialist, maar een dementerende die doelbewust een auto saboteert?

 • francois verbelen

  laat hem maar ginder

 • Werner Burgerhout

  Onmiddellijk opsluiten, gevaar voor de samenleving.

 • Ferdinand Nuyts

  Die 77-jarige man is niet gek, in de cel is alles gratis, dat kan hij met zijn pension niet betalen.

 • DIRK RASSCHAERT

  Vaststeken, een gevaar voor de maatschappij en gezien zijn leeftijd geen kans op verbetering.