"Simpele sorry had ons zoveel leed bespaard"

ZIEKENHUIS NA ZES JAAR VEROORDEELD VOOR DOOD BABY JASPER

Jasper kijkt vanop een groot portret de woonkamer binnen. "Hij blijft heel aanwezig, we praten ook veel over hem met onze oudste dochter Jana."
Florian Van Eenoo photonews Jasper kijkt vanop een groot portret de woonkamer binnen. "Hij blijft heel aanwezig, we praten ook veel over hem met onze oudste dochter Jana."
Het ziekenhuis van Knokke-Heist is veroordeeld voor de onopzettelijke doding van de acht maanden oude baby Jasper. Hij overleed in 2012 nadat hij tijdens een operatie lachgas toegediend kreeg in plaats van zuurstof. De ouders zijn blij dat er eindelijk een schuldige is aangeduid. "Hopelijk vinden we nu rust."

Je hebt 8% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Ayse Cit

    Wat erg.. Een grove fout en niemand is gestraft.. Sterkte aan de Familie... RIP engeltje..

  • Daniel Mignolet

    Ik kan de ouders best begrijpen, Sorry vijf letters die een wereld van verschil maken bij de verwerking van het verdriet bij de ouders. Het ziekenhuis, de medici ze zijn allen verzekerd en toch kunnen één woord niet uitspreken, erg.