"Ordinaire centenkwestie" vertraagt komst 5G: overheden ruziën over verdeling van de opbrengst

RV
De komst van het supersnel mobiel internet dreigt vertraging op te lopen in ons land. De oorzaak is een geldkwestie. De deelstaten eisen meer geld van de veiling van de 5G-frequenties, maar botsen op een njet van de federale overheid. De zakenwereld reageert verschrikt. "We moeten vermijden dat we achterop geraken in de race om 5G", zeggen de werkgevers.

Je hebt 13% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Daniel Corstjens

  Dat wil ook zeggen dat ze sneller alles van u weten! Waar je bent,hoeveel je consumeerd,hoe snel je rijd,welke pagina's je googld, gewoon alles!

 • André Van Laethem

  Joeri Goethuys: geen onnozele berichten de werel insturen. 4G en 5G frequentie gewijs is er weinig verschil. In Nederland zijn er oplichters die steentjes komen ingraven rond je huis tegen straling. Je kan alles geloven he. Dan gaat de hoofdpijn wel over

 • André Van Laethem

  Hoe is het mogelijk? Op elk vlak maakt nva (Belgie) zich belachelijk.Terug naar 1 Belgische regering..

 • Joeri Goethuys

  Iemand er al eens aan gedacht welke gezondheidsrisico's dit gaat meebrengen? Er zijn testen mee gedaan in Nederland en Engeland, dieren werden gek, mensen voelden zich ziek. Maar als het maar opbrengt zeker?

 • Lilianne Van Neylen

  7 regeringen en gewesten! Natuurlijk komen die niet overeen. Dat ons land daaraan kapot moet kan niet anders!