Exclusief voor abonnees

“Nu komen alle Hells Angels naar hier”: België vreest massale overtocht nadat Nederland criminele motorbende verbiedt

Foto ter illustratie.
photo_news Foto ter illustratie.
Motorclub Hells Angels is voortaan verboden in Nederland. "Omdat hun geweldcultuur de samenleving in gevaar brengt", aldus de rechter. Eerder werd ook 'concurrent' Bandidos er al verboden, binnenkort volgen allicht ook Satudarah en No Surrender. En dat is slecht nieuws voor ons land, want de kans dat de leden nu massaal de grens zullen oversteken om zich hier te vestigen, is groot.

Je hebt 13% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

27 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Leo Peeters -Duym

  Niet verbieden, dan gaan ze immers ondergronds, maar aan de ketting leggen en een speciale wet stemmen die politie toelaat om naar goeddunken het doorzoeken van hun clublokalen toelaat.

 • Luc Scheepers

  Yves Van Rossem, als U niet weet waarover U spreekt, is het beter om niet te reageren.

 • Ronaldo vatrijp

  Lucas Bovens, goed gezegd, den onnozelaar

 • Patrick Jonkers

  "België vreest massale overtocht nadat Nederland criminele motorbende verbiedt." De Nederlandse grensstreek wordt masaal overspoeld door Belgische winkelkarren. Hopelijk gaat Nederland dit niet verbieden .

 • Jan vanderwallen

  Snel verbieden hier is de boodschap.