Exclusief voor abonnees

"Na tien jaar nog verliefd? Ga jij soms nog verwonderd in je oude auto zitten?"

WIM SLABBINCK SEKSUOLOOG UIT 'BLIND GETROUWD' KLAPT UIT BED

Seksuoloog Wim Slabbinck  *** Gent, Belgium - 02/02/2018 Photo by Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews
Seksuoloog Wim Slabbinck *** Gent, Belgium - 02/02/2018 Photo by Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews
Op z'n 22 wist hij met moeite wat een clitoris was, maar het is met Wim Slabbinck (35) helemaal goed gekomen. In 'Blind Getrouwd' maakt hij dit seizoen z'n intrede als seksuoloog. Noemt zichzelf feminist. Specialist in orgasmes. Vindt overspel overschat. Gelooft niet in monogamie, wél in z'n vriendin. "Ik heb een prima seksleven, dank u."

Z'n praktijk ligt in Gent. Het is een statig herenhuis, waar behalve Wim ook nog vijftien andere therapeuten werken. De kamers hebben houten krakende vloeren met hoge plafonds, en in de therapieruimte van Wim staat volgens de traditie van de psychotherapie een vintage fauteuil tegenover een lederen, lange sofa. Ernaast, op het bijzettafeltje, staat een doos Kleenex. Uitzonderlijk zit in die sofa vandaag een journalist. Maar straks herneemt gewoon de orde van de dag en komt er een man met een erectieprobleem. Vanavond een koppel dat heimwee heeft naar toen er nog drie keer in de week gevreeën werd. "Misschien geef ik hen wel huiswerk mee. Soms werkt dat. Kleine, laagdrempelige oefeningen. Het zou je verbazen hoeveel effect die kunnen hebben."

Sinds deze week is Wim Slabbinck ook te zien op uw tv. Samen met vier andere experten maakt hij de dienst uit in 'Blind Getrouwd' op VTM. Hij screende, na een eerste voorselectie, zo'n 400 kandidaten, en distilleerde daar vijf koppels uit. Eén daarvan was er alvast niet naast. Mike en Marjolein, deze week, dat was er boenk op.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:Alle artikels uit de krant