"Na kwarteeuw Tobback is het tijd voor iets nieuws"

STEM2018 | RONDE VAN VLAANDEREN langs 9 markante gemeenten

Binnen zijn partij is Lorin Parys (l.) wellicht de meest progressieve onder de conservatieven: een gehuwde homo met een adoptiedochter en twee pleegkinderen.Het was Louis Tobback zelf die Ridouani (r.) al in 2015 tot opvolger bombardeerde.
Bob Van Mol Binnen zijn partij is Lorin Parys (l.) wellicht de meest progressieve onder de conservatieven: een gehuwde homo met een adoptiedochter en twee pleegkinderen.Het was Louis Tobback zelf die Ridouani (r.) al in 2015 tot opvolger bombardeerde.
Na 14 oktober wordt alles anders in Leuven. Want één ding is zeker: Louis Tobback stopt er na 24 jaar mee als burgemeester. Maar wie volgt hem op? Migrantenzoon en schepen Mohamed Ridouani (sp.a) en oppositielid Lorin Parys (N-VA) claimen de sjerp. Ze beloven allebei hetzelfde: iets nieuws, na het tijdperk-Tobback. "Maar het is óf sp.a, óf N-VA. Dat is de echte keuze."

Je hebt 3% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • sandra baart

    Ze gaan hier denkelijk schrikken !!!

  • Cram Laev

    en de nieuwe burgemeester staat al LABG vast M.R. van sp-a