Exclusief voor abonnees

"Na kwarteeuw Tobback is het tijd voor iets nieuws"

STEM2018 | RONDE VAN VLAANDEREN langs 9 markante gemeenten

Binnen zijn partij is Lorin Parys (l.) wellicht de meest progressieve onder de conservatieven: een gehuwde homo met een adoptiedochter en twee pleegkinderen.Het was Louis Tobback zelf die Ridouani (r.) al in 2015 tot opvolger bombardeerde.
Bob Van Mol Binnen zijn partij is Lorin Parys (l.) wellicht de meest progressieve onder de conservatieven: een gehuwde homo met een adoptiedochter en twee pleegkinderen.Het was Louis Tobback zelf die Ridouani (r.) al in 2015 tot opvolger bombardeerde.
Na 14 oktober wordt alles anders in Leuven. Want één ding is zeker: Louis Tobback stopt er na 24 jaar mee als burgemeester. Maar wie volgt hem op? Migrantenzoon en schepen Mohamed Ridouani (sp.a) en oppositielid Lorin Parys (N-VA) claimen de sjerp. Ze beloven allebei hetzelfde: iets nieuws, na het tijdperk-Tobback. "Maar het is óf sp.a, óf N-VA. Dat is de echte keuze."

Je hebt 3% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • sandra baart

    Ze gaan hier denkelijk schrikken !!!

  • Cram Laev

    en de nieuwe burgemeester staat al LABG vast M.R. van sp-a