Exclusief voor abonnees

"Krokant vanbuiten, geen vanillesmaak vanbinnen"

Meeste frisco's stellen teleur in smaaktest van ijsmaker en chocolatier

Met een frisco maak je groot en klein blij. Maar welke is nu het lekkerst? Patissier en artisanaal ijsmaker Pieter De Volder en chocolatier David Van Acker van de Leuvense Patisserie Zuut zetten hun tanden in de klassieke frisco's uit de supermarkt, en verbijten hun teleurstelling. "Een krokant jasje lukt meestal nog, maar de binnenkant is vaak smaakloos."

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant