Exclusief voor abonnees

"In 5 seconden was betonnen muur rond mij gesloopt"

PIETER ASPE (64) HEEFT NIEUWE LIEFDE ONTMOET OP BOEKENBEURS

Talloze boeken signeren, een nieuwe vriendin 'scoren', een eigen uitgeverij starten: het was een erg productieve Boekenbeurs voor de succesauteur.
BELGA Talloze boeken signeren, een nieuwe vriendin 'scoren', een eigen uitgeverij starten: het was een erg productieve Boekenbeurs voor de succesauteur.
Compleet met vlinders en al: misdaadauteur Pieter Aspe (64) is weer verliefd. De alles overrompelende liefde zoals hij die na Bernadette nooit nog dacht te vinden? Afgelopen Boekenbeurs wás ze daar ineens, in de vorm van een Antwerpse vrouw, iets jonger dan hij. "In vijf seconden was het gebeurd. Ik was kansloos." Ook professioneel broeit er iets. Aspe start met een eigen uitgeverij.

Hij weet dat het heel vroeg is om erover te praten - ze zijn nog maar dik een week samen - maar Pieter Aspe trekt het zich niet meer aan wat een ander daarvan vindt. "Kritiek komt er tóch." Hij is stapelverliefd en te oud geworden om daar nog over te liegen, eigenlijk tout court te liegen over eender wat. Maar: "Had me tien dagen geleden gezegd dat dit zou gebeuren, ik zou geantwoord hebben: 'Gij zijt zot, zeker?'"

Je hebt 18% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant