Exclusief voor abonnees

“Het is zo erg niet”, zei inspecteur: watermaatschappij schat lek totaal verkeerd in

Modder stroomde 's nachts verscheidene huizen binnen. Bewoners probeerden te redden wat er te redden viel.
Baert Marc Modder stroomde 's nachts verscheidene huizen binnen. Bewoners probeerden te redden wat er te redden viel.
"Het is allemaal zo erg niet", klonk het toen een 52-jarige man verontrust een lek meldde bij de watermaatschappij. Twaalf uur later sloeg een breuk in de leiding een krater van 15 meter breed, stroomden 30 kelders onder en moeten omwonenden eindejaar doorbrengen in een noodwoning.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • camiel huughe

  Verkeerde inschatting door een "vak"man ? Wist deze vakman dan niet dat er een hogedrukleiding in deze straat lag ? Kom, kom...wat meer inzicht en vakbekwaamheid zal bij de waterdienst stellig geen kwaad kunnen.

 • Gilbert Van Leeuwen

  De watermaatschappijen werken veel met onderaannemers, die een regio pachten, en dus zo weinig mogelijk werken uitvoeren. Meestal is hun verbeelding groter dan hun kennis.

 • Albert De Vries

  Wat zijn die mensen gejost ! Alles gaat hun maar aan de reële waarde vergoed worden (en na enkele jaren is dat niet veel meer) en zij gaan de volle pot moeten betalen voor nieuwe spullen én nieuw gaat dikwijls niet zo lang meer mee (dus ook niet echt een voordeel). Plus alles moeten bewijzen, blijven zagen, hopen papierwerk en tegenwerking van de verzekeraars,... Niet opgeven, dat willen ze net. Veel moed !

 • Rayan El Arami

  Waarschijnlijk weer zo ene die de job kreeg niet omdat hij zo bekwaam is maar omdat hij voor minder geld wou werken dan de andere kandidaten. Ik zie dat bij ons in het bedrijf ook telkens weer als het om het gewone werkvolk gaat. Dat de klanten 't laatste jaar alles behalve tevreden zijn is van geen belang. Zolang de aandeelhouders op het einde van het jaar hun kerstcadeautje maar krijgen.

 • ronny peckstadt

  C4 voor inspecteur ( het is zo erg niet want er staan 100 andere te springen voor zijn vet betaalde jobke !!!!) sterkte aan de getroffen inwoners