“Het is een jongetje. Ik heb hem wel nog nooit gezien.” Advocaat en moeder weten niets van kind, maar veroordeelde Steven Van Geel houdt vol

Jan De Meuleneir/Photo News
Niets wijst erop dat Steven Van Geel de vader is van een kind van twee, zoals hij vrijdagavond plots beweerde op het proces over de moord op Mikey Peeters (19). De beschuldigde verraste de hele assisenzaal, inclusief zijn advocaat. Zélfs zijn moeder weet van geen kind. Toch houdt Van Geel vol: "Het is een jongetje. De mama is een vreemde vrouw."

Je hebt 14% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jozef Verlinden

  Kind of niet, dat geeft geen recht op een mikdere straf, integendeel...extra straf om wat hij zijn kind aandoet.

 • Rudi Bollaerts

  Geef hem nog maar een paar jaar bij voor leugens ,dit is een fantast zonder grenzen .

 • Wim Peeters

  Justitie is hier circus. Dan is dit uiteraard niet misplaatst. Helaas voor de ouders van de het slachtoffer die dit niet verdienen.

 • Gilbert Coenegracht

  Je neemt iemand zijn leven af, je wordt veroordeeld tot een gevangenisstraf,maar omdat je pappa bent van een kind dat je nog nooit gezien heb,vraag je een mildere straf? Ik noem dat geen respect voor de slachtoffers.

 • Filip Desmedt

  Juist , een vreemde vrouw , die niemand kent , geen bewijzen , de zoveelste leugen uit zelfbehoud ... Deze kerel is een echte ego tripper , denkt enkel aan zichzelf , manipuleert alles om zelf zo goed mogelijk in het daglicht te staan .