Exclusief voor abonnees

"Ga niet zweven"

Met aspergerestaurant Asparaguus pakten Guus Coppens (29) en Dries Nuitten (35) de eerste Limburgse overwinning in de geschiedenis van 'Mijn (Pop-up)-restaurant'. Maar enkele maanden later lag de droom aan diggelen nadat bij maître Dries even het licht uitging. Hij sloeg restaurant Asparaguus - gelinkt aan dancing Versuz - kort en klein. Nadien werd hij even opgenomen in een instelling. "Ik heb hem sindsdien niet meer gezien", getuigde Guus later. "Heel af en toe hoor ik hem nog via de telefoon, maar voor de rest is het contact tussen ons wat verwaterd."

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant