Exclusief voor abonnees

"Extra vierge van eerste koude persing? Een verkooptruc"

Olijfoliesommelier ruikt en proeft 10 oliën uit de supermarkt

De supermarkten staan vol met allerlei soorten olijfolie. Maar hoe kies je daar nu de beste uit? De prijs zegt volgens olijfoliesommelier Wilma Van Grinsven-Padberg al iets, maar je belangrijkste gids is je neus. "Een goede olijfolie ruikt naar versgemaaid gras, artisjokken, peper, tomaat, walnoten, kruiden..."

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant