"Een jaar lang geen kleren kopen. Zo moeilijk kan dat niet zijn"

ONDERNEEMSTER MAAKT WERK VAN HAAR GOEDE VOORNEMEN: ONTSPULLEN

RV
Eén jaar lang helemaal niets voor mezelf kopen. Dat prijkt op het goede voornemenslijstje van Michèle Mees (51). Geen nieuwe kleren, geen schoenen, geen handtassen, geen make-up... "Ik wil voortaan nadenken over wat ik koop."

Je hebt 9% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Geert Vaelen

  Ik zou dat gemakkelijk winnen, want ik koop zelf bijna nooit kleren, soms jaren achter mekaar. Ik draag toch altijd een werk t-shirt, een jeans broek en een werk pull. Gewone kleren heb ik ook meer dan genoeg. Ik koop ook alleen iets als ik het NODIG heb, niet zomaar om te kopen of om mijn geld op te krijgen. Als ik te weinig sokken heb zonder gaten, ga ik eens een pakje van 5 paar kopen en kom weer een tijd toe.

 • tania vincart

  Is niet moeilijk, als je altijd op je uitgaven moet besparen

 • Dirk Vanbraekel

  Wij zouden beter ook een jaar lang geen "coach" consultants meer raadplegen, die door op uw horloge te kijken, u het uur geven. Deze personen produceren toch uitsluitend wind. Mevrouw kan haar boetiek beter een jaar sluiten.

 • Dieder De Brende

  Met mijn inkomsten koop ik reeds meer dan 2 jaar geen kledij meer voor mij.... hoe een rijkere mens daar een voornemen van kan maken. het is precies een wonder dat je dit kan. Ze mag er voor mij kopen in de plaats.

 • Nina Willems

  Deed je dat voordien niet? Nadenken over je aankopen? Pfff, dat is niet gewoon! Ik denk al mijn hele leven na over elke aankoop, zeker kleding en huisraad. Dat heet opvoeding tot een verantwoorde volwassene. Nu is dat de hype, neen dat is de normale wereld voor de meeste mensen.