Exclusief voor abonnees

“Dat Carcela slecht slaapt door een trap van 8 jaar geleden? Dat kan absoluut”

Expert niet verbaasd over probleem Standard-speler Carcela

17 mei 2011. Carcela zijgt neer na een trap van Mavinga en blijft bewusteloos op de grasmat liggen.
Photo News 17 mei 2011. Carcela zijgt neer na een trap van Mavinga en blijft bewusteloos op de grasmat liggen.
Standard-speler Mehdi Carcela (29) lijdt aan slapeloosheid, als gevolg van een trap die hij acht jaar geleden tegen zijn hoofd kreeg. Volgens een expert duiken slaapproblemen vaak op als gevolg van een whiplash, maar wordt de link niet steeds gelegd. "Omdat het op klassieke hersenscans niet te zien is, staat het ook ter discussie bij verzekeraars."

Je hebt 14% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • George Marly

  belachelijke mach van debleeckere had donker rood moeten zijn voor die doodschop, als iemand tegen zijn benen schopt zonder een bal te raken is dat ook rood, mijnheer debleeckere

 • Patrick De pauw

  Ja er zijn ook andere mensen die door hun werk niet kunnen slapen en?

 • Ronald Van Beneden

  Iedereen die een beetje af weet van marmapunten of acupunctuur weet dat bepaalde kwetsuren ook al zijn ze niet zichtbaar levenslang kunnen opspelen of op termijn zelfs dodelijk zijn.

 • Kurt Dockx

  Bij mijn weten was dit niet de tackle op carcela .