Exclusief voor abonnees

‘Dagen Zonder Klagen’ krijgt steun van minister De Block: “Hoe hard het ook tegenzit, blijven lachen is altijd beter”

Maggie De Block.
rv Maggie De Block.
Eens goed klagen, dat lucht op? Nee, je wordt er alleen maar humeuriger van. Daarom start vandaag de tweede editie van Dagen Zonder Klagen - deze keer met de expliciete steun van de minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld). "Want positief zijn is een serieuze zaak."

In februari deden we het een maandje zonder alcohol, in april laten we alle negativiteit achterwege. 32.000 mensen vulden vorig jaar de geluksbarometer van 'Dagen Zonder Klagen' in. Ze namen zich voor om een maand positief in het leven te staan en toen ze na afloop van de actie opnieuw de vragen invulden, bleken ze gemiddeld 6% gelukkiger te zijn.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis


Alle artikels uit de krant

27 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • walter verkest

  Met u officieel inkomen zonder de niet gekende mandaten ( lees bijkomende inkomsten ) kunt u waarschijnlijk twintig jaar zonder klagen ! . De uitspraken van miss 300 pond beginnen een beetje de spui gaten uit te lopen ,

 • roger boons

  zodra je de politiek vaarwel zegt kan je zeker meedoen met een of ander leuk programma , en dan kunnen we misschien lachen ??

 • MARC ROTTIERS

  Klagen en zagen???? Wat heeft De Block dan de laatste maanden over Francken gezegd? Klagen en zagen! Laat me niet lachen

 • Geert Van de Moortele

  Ik zal lachend mijn medicatie gaan halen en zonder te betalen lachend buiten gaan. Mijn apotheker moet toch ook eens kunnen lachen.

 • Mario Van Holle

  Ik lach elke dag met een land als dit