Exclusief voor abonnees

'Amtrak Joe' springt op laatste trein naar Washington

De derde keer zou weleens de goede keer kunnen zijn voor Joe Biden

En of hij klaar is voor de race. Als hij wint, zal Biden met 78 jaar de oudste Amerikaanse president ooit zijn die aan het mandaat begint.
Photo News En of hij klaar is voor de race. Als hij wint, zal Biden met 78 jaar de oudste Amerikaanse president ooit zijn die aan het mandaat begint.
Joe Biden (76) is gisteren als 20ste en (voorlopig) laatste kandidaat op de Democratische verkiezingstrein gesprongen. Biden - acht jaar lang vicepresident van Barack Obama - is binnen zijn kamp favoriet in de peilingen. Hij wordt gezien als een ervaren man die Donald Trump in het zand kan doen bijten. Op zijn leeftijd is dit voor hem meteen ook de laatste trein richting Washington. Als hij verkozen raakt, is hij de oudste president ooit die aan een mandaat begint.

Je hebt 6% van dit artikel gelezenAlle artikels uit de krant

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jonas Buyle

    Die heeft lef, " creepy Joe Biden" president!? Kijk maar eens waarom hij deze bijnaam heeft...