Exclusief voor abonnees

“20/20 voor wie betoogt voor klimaat”, maar studenten bedanken voor zo'n goed rapport

DOCENT HOGESCHOOL MET ZIEKTEVERLOF NA VREEMDE OPDRACHT VOOR STUDENTEN

Pieter Lievens is niet alleen docent aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen, hij komt ook op voor PVDA.
RV Pieter Lievens is niet alleen docent aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen, hij komt ook op voor PVDA.
Vergeet examens. Het Antwerps stadsbestuur onder druk zetten om een groener klimaatbeleid te voeren is de snelste weg om 20/20 te behalen. Of toch volgens docent Pieter Lievens van de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. De lesgever is met ziekteverlof.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:Alle artikels uit de krant

22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Benny Marcelo

  Zou het nu nog niet duidelijk zijn dat de klimaat "wetenschap" enkel maar een politieke kwestie is. Gelukkig is niet iedereen zo dom van daar met beide voeten in te trappen. Respect voor deze studenten, zij zijn de hoop van de toekomst, niet de spijbelaars.

 • jonas van poucke

  Dat haalt dus de volledige waarde van het diploma onderuit. Wat ga je later tegen je werkgever zeggen? Ik heb een onderscheiding omdat ik graag staak en betoog? Dat gaat werkgevers zeker overtuigen...

 • eric brack

  Binnen een paar weken is men het voorval vergeten en kan hij terug beginnen met onze jongeren te indoctrineren en manipuleren. Het linkse geweld kent geen schaamte meer !

 • Rudi Bollaerts

  Schande is het ,de vakantie is voorbij en daar gaan ze weer ,dat ze dan ook betogen op vrije dagen of verlofdagen gewoon de studenten die nog mee doen op zaterdag de lessen verplichten in te halen.

 • Paul Boutsen

  Die gast zal niet ontslagen worden, een paar weken ziekteverlof tot het eindejaar en dat begint gewoon opnieuw. Had hij nu gezegd dat er een strenger migratiebeleid ipv een strenger klimaatbeleid moest gevoerd worden, hij was onmiddellijk ontslagen.