Het park werd al grondig vernieuwd.
Volledig scherm
Het park werd al grondig vernieuwd. © Benny Proot

Vernieuwing Sunparks De Haan gaat ook tijdens lockdown verder: “Wanneer we heropenen, is dat sowieso als Center Parcs”

Corona of niet: op 1 mei verandert Sunparks De Haan in Center Parcs. De lockdown heeft de planning van de werken niet in de war gestuurd. Meer dan een jaar is het volledige park grondig onder handen genomen. Het grootste deel van de cottages en ook de restaurants zijn al vernieuwd en momenteel wordt er nog gewerkt aan een nieuwe wildwaterbaan voor deze zomer. 

 1. Zware werkstraf voor Bredenaar die banden van minstens 17 wagens platstak "omdat ze zijn parkeerplaats afnamen”
  Bredene

  Zware werkstraf voor Bredenaar die banden van minstens 17 wagens platstak "omdat ze zijn parkeer­plaats afnamen”

  Een 54-jarige Bredenaar heeft 120 uren werkstraf gekregen voor het beschadigen van minstens 17 wagens. Als hij terugkwam van z’n werk had de man steevast geen plaats meer om te parkeren en dat terwijl hij 30 euro per jaar betaalde voor een parkeerkaart. B.R. was zo gefrustreerd dat hij de banden van een hele reeks wagens platstak. “Een laffe daad”, volgens de procureur.
 2. ASSISEN. Tommy Jonckheere (32) krijgt 7 jaar cel voor dodelijke messteek aan zijn beste vriend Will Deweert (55)
  PREMIUM
  Oostende

  ASSISEN. Tommy Jonckheere (32) krijgt 7 jaar cel voor dodelijke messteek aan zijn beste vriend Will Deweert (55)

  Tommy Jonckheere (32) heeft in het Brugse assisenhof zeven jaar cel gekregen voor opzettelijke slagen en verwondingen met de dood van Willy Deweert (55) tot gevolg. De Oostendenaar bracht zijn beste vriend op 6 oktober 2018 om het leven met een messteek in het hart. Volgens het hof en de jury had hij echter niet de intentie om het slachtoffer te doden. “Ik wil nog iets betekenen voor de opvoeding van mijn dochter", sprak Jonckheere in zijn laatste woord.