De tractor belandde in de gracht.
Volledig scherm
De tractor belandde in de gracht. © rv

Tractor met aanhangwagen belandt in gracht

De Haan/BredeneDe Brugse Baan in De Haan en de Brugsesteenweg in Bredene zijn maandagochtend plaatselijk enkele uren afgesloten gebleven door een ongeval met een tractor. 

 1. ASSISEN. Verdediging vraagt vrijspraak voor Ramzes Takaev (48): “Hij moest en zou de moordenaar zijn van Pascal”
  PREMIUM
  Kortrijk/Izegem/Brugge

  ASSISEN. Verdedi­ging vraagt vrijspraak voor Ramzes Takaev (48): “Hij moest en zou de moordenaar zijn van Pascal”

  “Men zit ernaast. Er is in dit onderzoek veel te vlug een tunnelvisie ontstaan.” De advocaat van Ramzes Takaev (48) vroeg zoals verwacht over gans de lijn de vrijspraak. Volgens meester Kris Vincke werden andere pistes naar mogelijke verdachten voor de moord op Pascal Bauwens (40) onvoldoende onderzocht. “En sporen van mijn cliënt werden al helemaal niet aangetroffen”, stelde hij. Takaev zelf schreeuwde in z'n laatste woord nog eens z’n onschuld uit.
 1. RESTOTIP. Tapasbar en -restaurant Vesper: een karaktervolle aanvulling voor de Oosteroever
  PREMIUM
  Oostende

  RESTOTIP. Tapasbar en -restaurant Vesper: een karakter­vol­le aanvulling voor de Oosteroe­ver

  De Oosteroever is volop in ontwikkeling en er komen steeds meer toffe zaken bij. Denk maar aan tapasbar en -restaurant Vesper dat net voor de zomer de deuren opende in een van de nieuwe woningblokken. Het hippe interieur en de eigenzinnige kaart zijn een mooie aanvulling voor het stadsdeel. Jimmy Baeyens en Thomas De Coster laten je graag proeven van de bijzondere sfeer in hun zaak.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.