De zeehondenpup kroop donderdagavond op de zeedijk en vervolgens naar beneden richting het Christianaplein in De Haan.
Volledig scherm
De zeehondenpup kroop donderdagavond op de zeedijk en vervolgens naar beneden richting het Christianaplein in De Haan. © rv

Schattige witte zeehondenpup kruipt over zeedijk in De Haan: “Wellicht op zoek naar zijn moeder”

De HaanSea Life Blankenberge ontfermt zich momenteel over een schattige pup van een grijze zeehond, amper twee à drie weken oud. Het dier met witte vacht kroop donderdagavond over de zeedijk in De Haan en daalde af richting de parking aan het Christianaplein. “Wellicht was hij op zoek naar zijn moeder. Hopelijk leert hij nu snel vaste voeding eten”, zegt verzorgster Dali De Meester van Sea Life. 

 1. Belgische supporters balen, terwijl Marokkaanse fans uit hun dak gaan. “Er was een vriendschappelijke sfeer en zo moet het zijn, want voetbal is een feest”
  Oostende

  Belgische supporters balen, terwijl Marokkaan­se fans uit hun dak gaan. “Er was een vriend­schap­pe­lij­ke sfeer en zo moet het zijn, want voetbal is een feest”

  De opkomst zat snor, de sfeer was aanvankelijk uitgelaten en de supporters hadden er zin in zondagmiddag in de ACEG Wellington Renbaan, maar het mocht niet zijn. De toeschouwers zagen met lede ogen aan hoe de Belgen niet tot scoren kwamen. Terwijl de hoop van de supporters naar het einde van de wedstrijd toe steeds meer begon te zakken, werden de aanwezige Marokkaanse supporters steeds luider. Dat leidde weliswaar niet tot problemen en de aanwezige politie moest niet tussenkomen.
 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.