Guido Valcke (midden) won tijdens Retro Sur Mer een prijs met zijn unieke Studebaker. Het festival zelf lokte zo'n 45.000 bezoekers.
Volledig scherm
Guido Valcke (midden) won tijdens Retro Sur Mer een prijs met zijn unieke Studebaker. Het festival zelf lokte zo'n 45.000 bezoekers. © Retro Sur Mer

Retro Sur Mer blikt terug op geslaagde editie met maar liefst 45.000 bezoekers

De derde editie van Retro Sur Mer was een schot in de roos, ondanks het mindere weer. Het festival werd gekruid met een prijs voor een unieke Studebaker. 

  1. Wielrenner Ward Vander Meiren (37) kruipt drie maanden na zwaar fietsongeval opnieuw op fiets: “Op Facebook een halve crimineel genoemd worden, dat kwetst”
    PREMIUM
    Roeselare

    Wielrenner Ward Vander Meiren (37) kruipt drie maanden na zwaar fietsonge­val opnieuw op fiets: “Op Facebook een halve crimineel genoemd worden, dat kwetst”

    Amper drie maanden nadat hij levensgevaarlijk gewond raakte bij een fietsongeval tijdens een trainingsrit in Kemmel (Heuvelland), heeft eliterenner zonder contract Ward Vander Meiren (37) uit Roeselare al voor het eerst opnieuw buiten gefietst. Hij werkt nog volop aan zijn volledig herstel maar blikt toch al opnieuw vooruit. “Het is mijn droom om in 2021 toch nog eens voor een mooi resultaat te gaan in de Hel van Kasterlee, de zwaarste crossduatlon van het land.”