De werfzone blijft liggen in de Ringlaan in Wenduine
Volledig scherm
De werfzone blijft liggen in de Ringlaan in Wenduine © Benny Proot

Nog altijd geen duidelijkheid over werken in de Ringlaan

Het ziet er niet naar uit dat er snel schot komt in de werken in de Ringlaan in Wenduine. Die werken liggen ondertussen al maanden stil door een dispuut tussen de verschillende betrokken partijen.

2 reacties

 • Christian Delgoffe

  2 jaar geleden
  Goed bestuur vanwege VL en de N-VA
 • Peter Alexander

  3 jaar geleden
  Had de dienst Agentschap Wegen en Verkeer de werken degelijk opgevolgd, dan zouden deze fouten nooit gebeurd zijn
 1. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.
 1. Floride, de laatste bruine kroeg op de Oostendse zeedijk: “Heel trots dat onze zoon het café in de familie zal houden”
  PREMIUM
  Oostende

  Floride, de laatste bruine kroeg op de Oostendse zeedijk: “Heel trots dat onze zoon het café in de familie zal houden”

  Ooit vond je verscheidene ‘echte’ cafés op de zeedijk van Oostende, maar in de loop der jaren kon je overal wel een hapje eten. Marc Van den Kerchove en echtgenote Nancy zijn de laatsten in de rij, maar na 35 jaar denken ze aan de opvolging. Met dank aan zoon Nick en zijn vriendin. “Het café is een groot deel van ons leven. Het zomaar weggeven, zou te veel pijn doen", zegt Marc.