Alex Baeten en Peter Loyen beginnen een bedrijf om zeekajak initiaties te geven
Volledig scherm
Alex Baeten en Peter Loyen beginnen een bedrijf om zeekajak initiaties te geven © Benny Proot

Nieuw aan de kust: verhuurbedrijf voor zeekajaks. “Zowel beginners als ervaren kajakkers kunnen bij ons terecht”

Peter Loyen en Alex Baeten richtten met We-At-Sea een bedrijf op voor de verhuur van zeekajaks, maar ook initiaties en persoonlijke begeleiding is mogelijk. Uitvalsbasis is De Haan, maar de ervaren kajakkers kunnen hun materiaal gemakkelijk verplaatsten.

  1. De Haan bespaart niet op sfeervol eindejaar en plaatst niet één, maar twee ijspistes: “Als handelaars kunnen we enkel appreciëren dat het bestuur bezoekers wil aantrekken”
    De Haan

    De Haan bespaart niet op sfeervol eindejaar en plaatst niet één, maar twee ijspistes: “Als handelaars kunnen we enkel apprecië­ren dat het bestuur bezoekers wil aantrekken”

    Energiecrisis of niet, De Haan pakt dit jaar uit met een uitgebreid winterprogramma. De gemeente plaatst niet één, maar zowaar twee ijspistes, hangt nieuwe, duurzame kerstverlichting op en organiseert heel wat activiteiten. De handelaars in De Haan en Wenduine zijn alvast tevreden dat de gemeente na twee coronajaren alles uit de kast haalt om bezoekers weer naar de kustgemeente te lokken. “Dit is een belangrijke periode voor ons.” Een overzicht van wat er te beleven valt.