Leerlingen van het Zeelyceum mochten het weerstation in gebruik nemen samen met David Dehenauw
Volledig scherm
Leerlingen van het Zeelyceum mochten het weerstation in gebruik nemen samen met David Dehenauw © LBB

Leerlingen Zeelyceum installeren weerstation in de duinen

Leerlingen van het Zeelyceum in De Haan hebben hun zelfgebouwd weerstation in gebruik genomen in het Zeepreventorium. Dat gebeurt in het kader van het VLINDER Project van UGent i.s.m. het Vlaams Instituut voor Technologische Ontwikkeling.

0 reacties

  1. Kursaal lanceert opvallend partyconcept op zondagmiddag in Rooftopbar. “We zetten volop in op beleving op deze unieke locatie met zicht op zee”
    Oostende

    Kursaal lanceert opvallend partycon­cept op zondagmid­dag in Rooftopbar. “We zetten volop in op beleving op deze unieke locatie met zicht op zee”

    Het Kursaal pakt in het voorjaar uit met een nieuw partyconcept in de zaal waar vroeger de Ostend Queen gevestigd was. Mensen zullen in The Rooftop in Oostende kunnen feesten met Elevate, op zondagmiddag zowaar. Het idee dat je uitgaansavond al ’s middags start is relatief nieuw voor onze regio, maar heeft zijn succes al bewezen in grootsteden zoals Amsterdam en Parijs. “Je kan op deze unieke locatie genieten van een prachtige zonsondergang terwijl je aan het feesten bent.”